FOTO: Ingimage
Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech
3. 5. 2021
Už dávno neplatí, že s batohem se chodí je na turistické výšlapy. Batůžky se staly běžnou součástí našich životů a nosí se do práce, na procházky po městě, ke kalhotám i k šatům.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
6.5.2021 14:34
V poslední době mi už dost vadí těžké nákupy v tašce v jedné ruce, tak jsem si také zvykla na batůžek, nosím ho na nákup kromě kabelky, je látkový s kroucenými šňůrami a je na něm ještěrka. Nedávno mě na zastávce autobusu oslovila paní a pochválila ho. :-D
Marie Ženatová
5.5.2021 07:08
Batůžek nosím denně*, často už ho dostávám i jako dárek. A také ho nejvíce ocením, když mám volné ruce a mohu v nich mít foťáček*...
Lenka Kočandrlová
4.5.2021 13:21
Jeden batoh mám již asi 24 let,beru si ho na výlety,je lehký a dost prostorný.Koupila jsem si ho tehdy,aby se mi tam vešly brusle-inlajny a další potřebné věci. Chudák už je ošoupaný,ale nebudu si již nic nového pořizovat, dožije se mnou.....
Alena Tollarová
3.5.2021 21:57
Batůžek je mým denodenním společníkem. Mám jich několik a už se těším na otevření obchodů. Postupně mě opouštějí a potřebuji nový.
Dana Divišová
3.5.2021 20:39
Od té doby, co jsem v důchodu, tak je pro mne batůžek či batoh nepostradatelný. Kabelku nosím opravdu jen příležitostně.
Antonín Nebuželský
3.5.2021 19:24
Nejlepší je ten titulek. Jinak se vám děvčatům do toho nepletu.
Jo, ty batůžky nevypadaji špatně, jak tomu nehovim:-)
Dana Hošková
3.5.2021 19:16
Batohů a batůžků mám několik a hodně je využívám. Velmi oceňuji miniaturní skládací batůžek z Decathlonu. Vejde se i do malé kabelky a je vždy po ruce, když je potřeba něco koupit.
Marie Novotná
3.5.2021 18:29
Batoh jsem začala nosit v době malých vnoučat. Pri cestě do školky byly potřeba obě ruce volné. A to mi zustalo, je to
pohodlné, nosim ho stále.
Věra Ježková
3.5.2021 16:44
Batůžek jsem si pořídila, když jsem asi před třemi lety začala chodit na kurz NW. Mám ho dosud. Na podzim a zimu. Na jaro a léto mám jiný. Jsou bezva.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA