Když bude Země zdravá, budeme zdraví i my, lidé
Ilustrační foto: Pixabay

Když bude Země zdravá, budeme zdraví i my, lidé

4. 5. 2021

Moje babička vždycky říkávala: „Příroda je mocná čarodějka.“ Nejenže vždy měla po ruce nějakou tu léčivou bylinku na naše neduhy, ale i bez předpovědi počasí věděla, jak bude. Stačilo jí jen pozorovat chování zvířat venku.

Můj příběh příroda Země
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Moc pěkně napsáno, ale jak to zrealizovat, aby se to proměnilo ve skutečnost. Já se naopak obávám, že s tou valnou většinou, která by byla ochotná žít v souladu s přírodou, to není tak horké. Vždyť, kdo je dnes ochotný slevit ze svého nadstandardu, aby dal matce Zemi příležitost k uzdravení.
Jana Šenbergerová
Jsem si téměř jistá, že takhle to vidí valná většina lidí. Jen mám trochu obavy, že ji "nevalná" menšina úspěšně převálcuje.
Naděžda Špásová
Evo, je to moc hezky napsané, člověk je tvor budující, ale i ničící. A mám trochu obavu, že to ničení začíná předbíhat to budování. Přírodu mám moc ráda, jaro je taky moje oblíbené období, nabíjí mě do dalších dnů v roce. :-)
Marie Ženatová
Díky za Vaše překrásná, pravdivá a výstižná slova, která oslavují krásu jarní přírody...*
Dana Puchalská
Paní Evo,moc krásné vyznání přírodě. Děkuju moc a moc.
Vladislava Dejmková
Také na jaře vnímám přírodu nejsilněji z celého roku. Když se mi osobně podaří udělat něco, co může přírodě prospět, mám z toho malou vnitřní radost.
Zuzana Pivcová
Umíte si hezky všímat a právě tak krásně psát. Příroda si to zaslouží.
Václav Soukup
Moc hezky napsáno ! Lidstvo si ničením přírody " podřezává větev " v honbě za penězi.
Daniela Řeřichová
Děkkuji za hezkou úvahu, příroda je opravdu mocná čarodějka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%