Diskuse na internetu jsou plné vášní a nenávisti. Současná doba jev zvýraznila
FOTO: Pixabay

Diskuse na internetu jsou plné vášní a nenávisti. Současná doba jev zvýraznila

4. 5. 2021

Kremrobot, kremrole, covidiot, koronapanikář. V internetových diskusích se objevila řada nadávek spojených s aktuálními jevy, tedy pandemií a krizí mezi Českem a Ruskem. Vulgarity, které by v osobním kontaktu nikdy nevyřkli, používají lidé různého věku, různých profesí, různého společenského postavení.

chat internet psychika
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Vadí mi přezdívky, pod kterými se mnozí schovávají. Před pár lety, když jsem se chtěl přihlásit na Novinky byla záležitost ". Až když jsem prošel, dostal jsem dopis s heslem, ještě ho mám schovaný. A taky si vybavuji, když někdo urážel exekutory, tak jejich šéfová, nevím přesně, někoho zažalovala, a byl nějakou dobu klid. A dnes, vidíme dnes a denně. Tak to být nemělo. A co se týče nevraživosti mezi politiky, škoda mluvit. Tihle nám mají vládnout? Doufám , že to dožijeme v relativním klidu.
Lenka Kočandrlová
Kdo si začal s tím nálepkováním a označováním lidí,kteří nesouhlasili s "tím jediným a správným" názorem ??? Ano,novináři v různých bulvárních tiscích.Citovali názory některých rádobyznámých osob ,které se hemžily sprosťárnami a tak si dnes plno pisálků myslí,co může jeden - můžu taky.Není myslím ani žádný zákon,který by tyhle urážky a drzosti potrestal.Mnozí si myslí,že co není zakázáno,je dovoleno. Naše civilizace dosáhla určité úrovně a nyní klesá,upadá hlavně co se týče znalostí o historii a kultuře ,stačí jen nájezd nějakých Barbarů a Vandalů a je konec.
Jarmila Komberec Jakubcová
Většina vulgárních příspěvků jsou od anonymů. Nejinak tomu občas bylo i na našem portále.
Martin Vrba
Ono je vlastně už takovou první vlaštovkou ve sbližování lidí, že se všichni dohodli na tom, že některá slova budou považovat za sprostá a hrubá a vulgární. Na tom se shodli i ti, kteří se ale jinak nejsou ochotni shodnout už na ničem jiném.:) :)
Olga Škopánová
Naprosto souhlasím když dojdou argumenty nastupuje vulgarita.
Vladimír Mrázek
Nejsem na žádné sociální síti,ale někdy čtu diskuse na serverech. Agresivita a vulgarita hrdinů od klávesnic je obyčejná zbabělost spojená s neschopností věcně argumentovat. Přidáme-li k tomu chabé vzdělání (pravopisné chyby) a neznalost základních faktů, máme člena stáda,který dokáže nenávidět kohokoliv a cokoliv a necítí se sám.
Libuše Křapová
Ano, i mne nkěteří diskutéři a Seznamu pod články štvou a nechápu je. Ale nevidím žádný důvod, abych si na nich vybíjela anonymně svou frustraci. Řekla bych, že se takhle chovají jen lidé, kteří se nedovedou ovládat běžně. Nemyslím tím jednorázový úlet, to by se snad mohlo stát každému.
Jaroslav Kolín
I proto nejsem na žádné (a)sociální síti.
Dana Procházková
Souhlasím s tím, že do očí by takovéto nadávky většina lidí neřekla, ale v internetových diskusích je jich moc.
Daniela Řeřichová
Jakékoliv projevy agresivity jsou za mne neomluvitelné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%