Ilustrace: Tomáš Polák pro portál i60
Za toho sklerotika se mi omluvíš, cucáku
2. 5. 2021„Ty jsi normáně sklerotickej dědek,“ řekl mi dneska kámoš Karel, když jsem na něco zapomněl, už si nevzpomínám na co.
Dotklo se mě to: „Co to meleš, já mám náhodou skvělýho pamatováka. Klidně mě vyzkoušej!“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
2.5.2021 14:41
Super, pobavila jsem se...co si nepamatuju, to se prostě nestalo a co si nenapíšu, to nevim...proto si všude sebou nosím notýsek, neboť geniální myšlenka mě někdy nečekaně rychle napadne, ale ještě rychleji opustí.
Dana Puchalská
2.5.2021 13:47
Ovšem , nesmí se stát to, že zůstane blbeček doma na stole, stejně jako brýle na čtení,to je pak nářez.
Věra Halátová
2.5.2021 12:58
A neříkej mi dědku, já ti taky neříkám cucáku! Taky mi to připomnělo vyprávění o jednom herci, který, prý, kdysi někomu řekl: Jsem u starej, pamatuju ledacos, budu psát paměti. Koupil si papíry, tužky, sedl k psacímu stolu a za chvíli zvolal: Hergot, vždyť já si nic napamatuju!
Jana Kollinová
2.5.2021 12:42
Líbí se mi Tomášovy fejetony i jeho ilustrace, které jsou tak nějak rozverné, laškují s fantazií budoucího čtenáře a ve finále , po přečtení příspěvku, splní jeho očekávání.
Růžena Kuželková
2.5.2021 11:39
Já bych dala za 1,i když mě "skleroza" také občas navštíví nó neberte jí,někdy člověk je rád,že se objeví,co říkáte? :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA