Z odříkaného jsem si ukrojila pořádně velký kus
Foto: autorka

Z odříkaného jsem si ukrojila pořádně velký kus

1. 5. 2021
Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Na kole jezdím od dětství. A ráda,i když v současné době kolo nemám. Ale tento "vynález" bych nechtěla.
Jiřina Jindrová
Ani já si neumím představit, že bych měla nohu na pevno. Je však vidět, že i takovýto vynález využívají senioři. Přeji hodně najetých kilometrů.
Soňa Prachfeldová
Také moc ráda jezdím na kole ,už od dětství, pamatuji na mého prvního závodního Favorita, nadšením jsem se nadnášela. Nyní jezdím rekreačně a neumím si představit, že bych měla boty upevněné. Často sesedám a fotím, asi bych si namlela. Tak AHOJ a hodně šťastných kilometrů přeji .
Jana Večlová
Také jsem patřila mezi nadšené cyklisty, a to ještě dříve, než přišel boom horských či trekových kol a v současné době E-kol. Nášlapům jsem se také bránila, ale nebylo mi to nic platné. Zvykla jsem si a ocenila jejich výhody. Ovšem zrádné byly i speciálně upravené boty, které klouzaly při chůzi. Do hospody se muselo jít opatrně.
Alena Velková
Gratuluji!!!!
Zuzana Pivcová
Já nejezdím vůbec. Takže ani nevím, co je klipsna a nášlap. :-D
Rostislav Mraček
Jste dobrá! Leta jsem jezdil s klipsnami, před časem jsem od nich upustil. Nášlapy nechci. Už jen kvůli speciální obuvi. Na kolo skočím v tom, co je zrovna na noze.
Jana Šenbergerová
Tak to vás obdivuji. Já jezdím na kole ráda, ale nohy napevno bych nezkoušela. Každou chvíli mě něco zaujme a zastavím, abych se pokochala. Při mé zapomnětlivosti bych asi víc padala než jezdila. Je dobře, že jste to zvládla. Hezky si jízdy užívejte.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%