FOTO: Pixabay
Nejdříve ostříhat, pak na výstavu, za týden na nákupy, za dva týdny na kafíčko
29. 4. 2021Kadeřníci, obchodníci i restauratéři netrpělivě čekají, jak na slábnoucí koronavirus zaeaguje vláda. Ta rozhodla, že se od pondělí 3. května otevřou služby jako například kadeřnictví, o týden později obchody a nejdříve od 17. května zahrádky restaurací.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
2.5.2021 08:56
Asi nejvíc mi chybí setkání s přáteli jinde než doma. A možnost si koupit něco pěkného na sebe.
Olga Štolbová
1.5.2021 17:36
Já se těším hlavně na otevření restaurací a hospod. Ač nejsem hospodský typ ani pivař, těším se na setkání s kamarádkami v hospůdce a na jedno malé točené pivo, možná i dvě. ♥
Soňa Prachfeldová
30.4.2021 19:36
Vše se tolik změnilo, doufám, že postupně se nám bude dařit , zejména držím palce hotelům, restauracím, drobným podnikatelům, aby opět mohl u nás zavládnout turistický ruch.
Věra Ježková
30.4.2021 09:10
Doufám, že v úterý ráno budu moct vyrazit na výstavu dřeva do zemědělského muzea. Od svého zahájení na podzim snad ani nebyla otevřena a brzy má skončit.
Vlasta Ledlová
30.4.2021 08:45
Zatím zůstanu víc v přírodě a do normálního života se vrátím až po druhém očkování. Potom si půjdu koupit nějaké oblečení, těším se do kina a na společný oběd se spoluhráčkami po tenise.
Marie Ženatová
30.4.2021 08:03
Milá Alenko, při čtení v diskusi jsem se zasmála - já to mám opačné*... První si musím koupit něco jako toulavé botky - protože ty moje nejvhodnější se mi začínají rozpadat, náušnice už nenosím téměř rok - preventivně jsem si je vytáhla. Takže jak nebudou potřeba roušky, zase si je nasadím - teď už dlouho "spokojeně odpočívají* ve vystaveném hrníčku... "
Jarmila Komberec Jakubcová
29.4.2021 21:57
Jako první mám na pondělí 3.5. objednanou úpravu nehtů a pak druhý den thajskou masáž. Snad vše dobře dopadne a budeme mít i covidpas abychom mohli cestovat i do zahraničí.
Alena Tollarová
29.4.2021 21:48
Budete se možná smát, ale dřív než prošoupané toulavé botky si půjdu koupit nové náušnice. Tam - doufám - nával nebude. Já jsem totiž při nošení roušek dvě náušnice ztratila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA