autorka 2019, z ornitologické rezervace v Bohdanči
V ponorce s Kubou a Betynkou
30. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.4.2021 13:37
Díky za článek o čápech, které jsme přidali do seznamu sledovaných hnízd. Pozoruji je už mnoho let. Ne proto, že bych neměla nic na práci, ale protože mě to opravdu baví a zajímá. Těch hezkých chvil, ale i ptačích tragédií, co už jsem s nimi prožila, je nepočítaně. Svou pozornost věnuji především čápům, kteří jsou k vidění na webkamerách Záchranné stanice živočichů na www.makov.cz. Pokud nemám čas denně nahlédnout, vždycky si aspoň prohlédnu fotky v Makováčku, který i s textem dává dohromady jiná pozorovatelka čápů. Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi přírodu, ale nemají ji zrovna v dosahu.
Eva Mužíková
30.4.2021 13:35
Vlaďko, přečetla jsem jedním dechem. Z Tvých řádků je cítit opravdové nadšení a láska k těmto tvorečkům. také jsem zvědavá, jestli se jim na poprvé odchov mladých podaří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA