Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-2
Baška Voda, nábřeží se sochou sv. Nikoly. Ten ochraňuje všechny plavce, vyplouvající na moře a žehná jejich šťastnému návratu. Foto autor

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-2

29. 4. 2021
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Hezké vyprávění o dalších zážitcích z dovolené. Zaujal mě ten šroubovák v uchu :-)!
Soňa Prachfeldová
Tak sugestivně napsáno, jako bych tam byl také díky.
Daniela Řeřichová
Vybavuji si díky Vašemu líčení pohodu míst, kam jsme jezdili opakovaně a vždy se vraceli okouzleni.
Alena Velková
Hezky napsané a gratuluji k vydání knihy.
Jan Zelenka
Děvčata a pane Soukupe, díky za vaše příjemné komentáře. Tyto texty jsou z mojí další cestopisné knihy "Střípky z domova i ze světa", která by měla jít zanedlouho do tisku.
Alena Vávrová
Do Bašky Vody jezdili léta moji mladí, zatímco já jsem hlídala jejich zvěřinec a zalívala jejich domácí botanickou... .;-))
Václav Soukup
Popsal jste tu atmosféru pláže moc hezky, možná se mně bude dnes v noci o Chorvatsku zdát. Pevně doufám, že za tu malou pochvalu už nebudu od nikoho " vypeskován " !
Hana Nováková
Pane Zelenka, zase jste mě svým psaním dostal na místa, kde jsem nikdey nebyla nikdy už nebudu. Děkuji vám za váš cestopis, jsou to krásné kraje plné slunce, slané vody, kavárniček atd, kde si každý může užít to, co miluje. Měl jste štěstí tato místa nejen navštívit, ale i prožít a to je pro člověka hodně důležité.
Eva Mužíková
Jendo, díky skvělému vyprávění si jednotlivé situace živě představuji. Škoda, že jsi na ty zážitky byl dočasně sám..
Zuzana Pivcová
Hezké a vtipně pojaté vyprávění, škoda, že k němu nemůžu přidat nějaký svůj poznatek. Žádný nemám. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%