FOTO: Eva Mužíková
Cesta do neznámé krajiny mne vždy láká
27. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.4.2021 12:32
Děkuji vám přátelé za ta hezká slova, jen jak bude pravé jarní, vyrazím tam znova:)))
Jaroslava Handlová
28.4.2021 20:35
Parádní výlet na zajímavé místo, díky za hezké fotky. Evo, odvážně objevuj dál a ať Ti štěstí zase najde cestu domů.
Martina Růžičková
28.4.2021 09:36
To je krása veliká! Nádherná příroda. Díky za článek i hezké fotky :-)!
Hana Rypáčková
28.4.2021 07:56
Díky Evo, tam jsem byla jako dítě, strýc se jmenoval Lukášek a jednou jsme se tam jeli podívat z půjčené chalupy, ale to už je asi 60 let. Bylo tam jen pár chalup. Ach, kam všude bych se zase ráda vrátila..
Anna Potůčková
28.4.2021 06:37
Říká se, že odvážnému štěstí přeje. Já osobně nejsem příznivcem bloudění, nebot se mnou někdo zatočí a v tu chvíli nevím kde vlastně jsem. Evi díky za Tvé krásné fotky z tohoto Tvého premiérového výletu do těchto míst. Opravdu budme rádi, že vidíme, slyšíme a chodíme a můžeme vnímat tu krásu všude okolo nás
Helena Přibilová
27.4.2021 21:14
Také s manželem rádi objevujeme stále nová místa, ať už blízká nebo vzdálená, ale vždy máme u sebe mobil s aplikacemi map, abychom se nikde neztratili.:))
Soňa Prachfeldová
27.4.2021 21:01
Moc hezké ,Evko ta příroda je překrásná ,můžeme být rádi že do ní vyrazíme a fotíme a dokonce i trefíme zase domů. Krásné.
Dana Puchalská
27.4.2021 20:06
Evi,super výlet a ty fotky ? Jsou parádní a já Ti za ně děkuju. Už se těším na další....
Alena Tollarová
27.4.2021 19:50
Děvče, děvče, ještě že jsi nezbloudila dočista dočista. Něco mi to připomíná. Vytisknutá mapa mi nebyla stejně několikrát moc platná. Změnila to aplikace mapy v telefonu, to se to vykračuje, když Ti šipka ukazuje, kde přesně jsi. Krokusová louka v plném květu musí být nádherná. A Ty hezky pokračuj v objevování okolí Liberce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA