FOTO: Eva Mužíková
Cesta do neznámé krajiny mne vždy láká
27. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
27.4.2021 15:30
Pro Liberec mám slabost Měl jsem tam takovou malou lásku. Díky za procházku a fotografie. Bylo to fajn.
Jitka Hašková
27.4.2021 14:07
Díky za procházku Lukášovem. Přestože jsem jezdívala často do Liberce a chodila na výlety do okolí, v Lukášově jsem nebyla.
Marie Seitlová
27.4.2021 12:50
Krásně jsem se s tebou prošla Lukášovem, ale kytičky jsem viděla jen na krásných fotkách. Děkuji.
Naděžda Špásová
27.4.2021 11:12
No paráda, krásné fotky, tiše ti závidím to, že vyjdeš z domu a jsi v přírodě a jaké krásné, viděla jsem to na vlastní oči. Jen dávej pozor, aby se ti nic nestalo. (◕ᴗ◕✿)
Věra Ježková
27.4.2021 08:54
Evi, také jsem se vydávala do neznámých krajin, ale jen v Praze a na jejím okraji. Někdy se mi stalo, že i navzdory předchozí písemné přípravě jsem zabloudila, nebo jsem šla tam, kde bych se v případě nutnosti pomoci nedovolala. Hezké fotky. :-)
Alena Vávrová
27.4.2021 08:28
Prima, že ses neztratila! Zírám, kolik krásných květinek jsi nafotila ;-)) .
Zuzana Pivcová
27.4.2021 08:21
Zvládla jsi to dobře a k tomu všemu jsi ještě pořídila plno krásných snímků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA