Peručko jezero, všechna fota autor
Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-1
25. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.4.2021 07:51
To by byl horor taková silnice, ale dobře jste došli a jistě jste si dovolenou krásně užili .Moc hezké fotky.
Martina Růžičková
26.4.2021 21:21
Začalo napínavě v serpentinách. Hlavně, že je to sténající auto nakonec zvládlo.
Moc se mi líbí fotka s pohledem do údolí Cetiny. Těším se na pokračování. :-)
Eva Mužíková
26.4.2021 18:04
Nás tam cestovka zapomněla... prodloužili jsme si pobyt asi o tři dny... zajistili nám zpět cestu letadlem...
Dana Divišová
26.4.2021 09:41
Pane Zelenko, děkuji za milý článek. Chorvatsko je krásná země. Byli jsme tam s dcerou a zeťem na dovolené na Plitvičkách, později vícekrát s kamarádkou moře. Krásné prostředí, krásné moře, dobré jídlo, dobré vínko, autobus nás dovezl až před hotel. Jen vloni jsme vynechaly. Ale určitě se tam ještě podíváme.
Jan Zelenka
26.4.2021 00:01
Se ženou, která byla výborná řidička, jsme najezdili po Středomoří tisíce kilometrů. Nejhorší byly jízdy těsně po té balkánské válce po rozbitých silnicích. O jízdě v horách budu ještě psát.
Eva Mužíková
25.4.2021 22:11
Chorvatsko jsem navštívila s cestovkou. Jízda autobusu v horách byl strašný zàžitek. Obdivuji Tě, že jsi sedl za volant..,.
Alena Švancarová
25.4.2021 20:23
Když jsme přijížděli na Makarskou okouzlilo mě napravo moře a nalevo Biokovo.
Zuzana Pivcová
25.4.2021 19:09
A já také ne, proto jsem ráda, že se s tak kouzelným krajem mohu seznámit alespoň maličko díky vyprávění a fotkám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA