Ilustrační foto: Ingimage
Videoseriál: Jak využít QR čtečky ve svém chytrém mobilu
27. 4. 2021Určitě už jste viděli na vstupenkách, plakátech, bannerech, ale i lékařských elektronických receptech obrazec složený ze stovek různě rozmístěných čtverečků. Je to tzv. QR kód.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Gebauerová
2.5.2021 17:46
Za jakou druhou, u té mé je napsáno free a platby za nákupy a mne zajímá jaké nákupy
Soňa Prachfeldová
2.5.2021 11:14
Také jsem si stáhla čtečku. Aleno domnívám se , za tu druhou aplikaci bys platila měsíčně.
Alena Gebauerová
1.5.2021 15:34
Stáhla jsem si čtečku free kvůli QR kódu kvůli očkování a níže je napsáno, platby v aplikaci 39,90, může sem prosím někdo napsat, co to znamená, jaké platby jsou tím myšleny? Díky.
Antonín Nebuželský
1.5.2021 09:16
Díky vám jsem trochu předběhl a objevil jsem "portál občana", který lze spustit pomocí bankovní aplikace. To jsem nevěděl...
Vlasta Ledlová
28.4.2021 16:38
Dnes vyzkoušeno v aplikaci George. Složenka se načetla bleskově a mohla jsem jen kliknout na: Zaplatit. Super. Teď je mi skoro líto, že těch složenek nemám víc. (-:
Helena Jelínková
28.4.2021 12:37
Také velice děkuji redakci za tento videoseriál. Sleduji všechny díly. A také poděkujte Jakubovi za srozumitelný výklad. Již jsem si také QR čtečku nainstalovala.
Vladislava Dejmková
27.4.2021 07:54
Osobně nejvíce používám QR kód při placení složenek přes mobilní bankovnictví. Zvolím si variantu "přes QR kód", načtu mobilem ten "čtvereček" a nemusím nic dalšího vyplňovat. Má to výhodu, že se člověk nepřepíše ani v čísle účtu ani v žádném z dalších symbolů.
Martina Růžičková
27.4.2021 07:34
Díky za pokračování. QR kódy jsem zatím nijak nevyužívala, tak musím další díl určitě zkouknout :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA