FOTO: Alena Tollarová
Zoo Praha otevřela brány
23. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
27.4.2021 19:21
Do Prahy určitě zajedu, jen co se trochu oteplí. Pěkná pozvánka a moc pěkné fotky. :-)
Jitka Hašková
25.4.2021 16:55
Díky za krásné fotky ze Zoo. Také se tam někdy chystám, zrovna toho 21.4. bych se k tobě přidat nemohla, měla jsem kontroly u doktorů.
Jan Zelenka
24.4.2021 20:38
Už jsem tam nebyl hodně dlouho. Chodívali jsme tam často s dětmi. Pěkné, Aleno.
Dana Puchalská
24.4.2021 12:10
ZOO je krásná záležitost. A Ty jsi nám, kteří tam ještě letos nebyli, poslala senzační fotogalerii. Děkuju.
Soňa Prachfeldová
24.4.2021 07:53
Líbí se mi Alen , tvá láska k zoo, umíš tak pěkně vylíčit i nafotit tamní dění. Nadšení Ti trochu závidím , jsem spíše chodila kvůli dětem a teď zase s vnuky.
Eva Mužíková
23.4.2021 22:10
Hezky jsi mne namlsala Alenko, co nejdříve navštívím tu naši, libereckou.
Eliška Murasová
23.4.2021 17:15
Prima výlet se skvělou fotoreportáži. Taky moc ráda chodím do zoo, doufám, že už brzo zajdu.
Jana Šenbergerová
23.4.2021 14:46
Díky za krásnou procházku a skvělé fotografie. Čím ta zvířata podplácíš, že ti tak hezky postojí, posedí i poleží, dokonce i poplavou? Zrovna nedávno jsem při pohledu na letící volavku dumala, že už jsem viděla spousty hnízdících čápů, ale volavku žádnou. Ještě jednou dík za ni a její rodinku.
Jaroslav Kolín
23.4.2021 14:08
I já se chystám s vnoučaty do pražské ZOO. Pro seniory 70+ je vstupné 1 Kč (jinak dospělí 250,- děti 3 - 15 let a studenti 200,-). Vstupenky lze koupit na internetu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA