Daniela Řeřichová a nositelka řady ocenění za statečné občanské postoje Hana Truncová. FOTO: Jiří Nedvěd
Daniela Řeřichová: Život funguje jako ozvěna. Vrací se nám to, co vydáváme, dobré i špatné
24. 4. 2021Vystudovala dramaturgii na pražské FAMU, ale z politických důvodů se oboru věnovat nemohla. Od roku 2007 se svým manželem organizuje mezinárodní projekt Mene Tekel, festival proti totalitě a násilí. Letošní ročník by se měl uskutečnit v týdnu od 17. do 23. května.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
26.4.2021 20:20
Danielo, moc děkuji za přiblížení tvých aktivit a smekám. Vůbec jsem nevěděla, že se každoročně koná festival Mene Tekel. Přeji hodně tvůrčích nápadů, mnoho krásných chvil s vnoučaty a pevné zdraví.
Hana Polednová
26.4.2021 13:55
Milá Danielko, díky rozhovoru jsem se dozvěděla hodně zajimavého z Tvého bohatého života a obdivuji Tě. Prožila jsi chvíle radostné i bolestné a nevzdala jsi to ani po ztrátě svého milovaného manžela. Přeji hodně zdraví nejen Tobě, ale i celé Tvojí rodině. Jsem moc ráda, že se tu mohu zatím alespoň virtuálně potkávat s tak milou a sympatickou íčkařkou a těším se na osobní setkání v budoucnosti.
Daniela Řeřichová
26.4.2021 06:30
Ještě jednou děkuji za milé komentáře a spolu s vámi se těším na další oslovené íčkaře a jejich příběhy. Pro Evu M. : název odkazuje na Starý zákon, v širším slova smyslu znamená, že každý jsme zodpovědný za své činy.
Marie Seitlová
24.4.2021 19:42
Tohle je velmi zajímavý rozhovor o ženě, která je velmi aktivní a obdivuji co všechno děláte. Přeji ať se vám vše daří.
Eliška Murasová
24.4.2021 19:25
Danielo, celou dobu na íčku Vás vnímám jako velmí milou laskavou dámu. Máte můj veliký obdiv. Přeji Vám hodně sil, energie, kreativity a zdraví. Přesně, jak píšete, co člověk vysílá, to se mu vrací. Zajímavý rozhovor, děkuji.
Lidmila Nejedlá
24.4.2021 19:15
Milá Danielko, Jsi činorodý člověk a určitě si tvá práce zaslouží pozornost. Jsem ráda, že tě znám.
Martina Růžičková
24.4.2021 17:46
Moc děkuji redakci za další velice zajímavý rozhovor.
Danielo, obdivuji, co vše jste s manželem podnikali i to, jak v tom pokračuješ. Přeji Ti hodně úspěchů, radosti z tvůrčí práce a samozřejmě zdraví.
Jitka Hašková
24.4.2021 16:52
Danielo, jsi úžasná. Budovat organizaci není jednoduché, navíc takovou, která je opravdu užitečná.
Eva Mužíková
24.4.2021 16:26
Danielo, díky takovýmto rozhovorům máme možnost dozvědět se spoustu zajímavých informací. Tak je to i v Tvém případě. Za tento nápad ještě jednou děkuji Honzovi a těším se na další rozhovory. Zajímalo by mne jak vznikl název projektu .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA