Foto: autorka
Pojďme na procházku do Dendrologické zahrady
23. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Divišová
26.4.2021 09:50
Děkuju za hezké počteníčko. Do zahrady jezdíme s kamarádkama třikrát do roka. Jaro je ve znamení nepřeberného mnoství krásných tulipánů, léto je plné květů a vůní růží všech barev a na podzim chodíme obdivovat pásy plné nádherných jiřin. Takže možná příští víkend.
Dana Puchalská
24.4.2021 12:20
Ano,ano,ano.....květiny jsou krásné, stejně jako ona zahrada. Je to oáza pro lidi z města.
Helena Přibilová
23.4.2021 20:49
Paní Julie, zahradu jste moc hezky popsala a připojila i krásné fotografie. My jsme se tam s manželem vypravili právě dnes. Každé jaro jezdíme do této zahrady obdivovat kvetoucí sakury. Je to už mnoho let, kdy jsme se s tradicí "o-hanami"(=obdivování kvetoucích sakur) setkali během naší první návštěvy Japonska a která obohatila náš další život.
Jitka Hašková
23.4.2021 14:48
Díky za krásné fotky. Do této zahrady chodím už přes 15 let, vloni jsem tam vzala asi 3 íčkařky, nebyl moc velký zájem se k nám připojit, když jsem to oznámila na chatu. Sama už jsem článek o této zahradě napsala i s popisem cesty.
Jana Šenbergerová
23.4.2021 14:15
Krásná procházka. Děkuji. Placky i60ky s nápisem Tahle země není jenom pro mladý! existují. Měli jsme dvě. Jednu jsem darovala a druhou ztratila, když jsme byli na srazu v Kořenově.
Daniela Řeřichová
23.4.2021 13:41
Moc krásné, děkuji. Ráda bych se s Vámi potkala a možná by nás bylo i víc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA