FOTO: Věra Ježková
Místo, kam se ráda vracím: Kolín
23. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
23.4.2021 20:11
Kolínem jsem snad jen jednou projížděla, ale nikdy jsem tam nebyla. Když se řekne Kolín, vybaví se mi Tiskárny Kolín. Jsou tam ještě? A to je tak asi všechno. Bohužel ...
Eliška Murasová
23.4.2021 20:08
Věrko, připomnělo mi to náši čtyřdenní cestu z U3V do Kutné Hory. Na zpáteční cestě jsme zavítali do Kolína, prohlédli synagogu, úžasný chráml sv.Bartoloměje, obdivovala jsem fasády domů na náměstí, starou radnici, krásné město, díky!
Marie Novotná
23.4.2021 19:58
Kolín je moc hezké město. Žil tam bratr mé matky. Pod vodárnou, dnešní rozhlednou, měl zahradku v kolonii. Tam už davno stojí domy. Jeden den na prohlidku Kolina je velmi málo. Ráda se tam stavím pri cestách. Věrko, díky.
Alena Vávrová
23.4.2021 19:16
Kolín mám moc ráda a bývala jsem tam často, i projížděla. Ale kde jsou ty časy.
Jitka Hašková
23.4.2021 19:15
Díky za článek Věro, Kolín bohužel moc neznám. Znám, ale blízkou Kouřim s věží s obrácenými zvony a samozřejmě skanzen.
Daniela Řeřichová
23.4.2021 15:26
Věro, díky za článek. Kolín byl kdysi zanedbané město, v posledních letech rozkvetl do krásy. Mám tam přátele, žije se jim tam dobře. Nevím, zda se tam ještě konají fotografické festivaly Funkeho Kolín.
Jana Šenbergerová
23.4.2021 14:35
Místo, které vůbec neznám, nanejvýš jsem projížděla kolem. V Kouřimi jsme měli jednou rodinný sraz. Líbilo se mi tam. Prohlédli jsme si kostel i zvonici, zašli k Lechovu kameni a Libušinu jezírku, ale ve skanzenu jsme nebyli. Díky za článek i fotografie.
Naděžda Špásová
23.4.2021 13:11
Myslím, že v Kolíně jsem nikdy nebyla, určitě stojí za návštěvu. Moc hezké fotky.
Zuzana Pivcová
23.4.2021 13:09
Myslím, že jsem tu kdysi uváděla, že v Kolíně jsem byla jen jednou, když jsme se odněkud vraceli na motorce a zastavili se tam na kafe. Proto si vůbec netroufám říct, že bych město alespoň trochu znala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA