Vzpomínka na Skotsko (7. část - bitevní pole, architektonické skvosty i zázrak techniky)
24. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
29.4.2021 00:48
Tedy, Skotsko jste popsala velmi lákavě. Když mne to ale táhne spíš na jih. Jenže záludný Covid mé cestovatelské nadšení utlumil. A tak díky za každé cestovatelské povídání. Alespoň virtuální.
Marie Seitlová
25.4.2021 13:41
Krásný cestopis, krásné fotky. Ve Skotsku se mi také moc líbilo, je to ale již přes 20 let.
Daniela Řeřichová
25.4.2021 07:57
Martino, děkuji, jedním slovem nádhera. Tvé cestopisy doslova hltám. Ve Skotsku jsem bohužel nebyla, na rozdíl od vnuka, které se do této tajuplné země doslova zamiloval. Děláš pro nás, čtenáře, záslužnou práci svým sdílením prožitků a fotografií.
Martina Růžičková
25.4.2021 07:46
Paní Prachfeldová, jsem na tom jako vy. O životě v minulosti je opravdu lepší si číst nebo ji sledovat ve filmu.
Martina Růžičková
25.4.2021 07:40
Paní Přibylová, ve Skotsku byste si opravdu přišla na své. Romantických zřícenin a historických památek je tam plno.
Soňa Prachfeldová
25.4.2021 07:36
Poutavé vyprávění, krásné fotky z dob dávno minulých. Je fascinující že se zachovalo tolik památek a historie. Nechtěla bych v tom dávnověku žít ,bylo tam moc válek a násilí. Ale moc ráda sleduji historické filmy. Díky Martino krásné.
Helena Přibilová
24.4.2021 21:38
Děkuji opět za velmi zajímavé vyprávění o Skotsku a skvělé fotografie. Jsem milovnicí historických památek, nejvíce obdivuji romantické a tajuplné hradní zříceniny.
Věra Ježková
24.4.2021 20:45
Martino, podělila ses skvěle. Jistě tě nepřekvapí, že ty koňské hlavy se mi nelíbí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA