Jaroslav Hrubý, kastelán zámku Linhartovy. FOTO: Petr Žižka
Až mi bude 120, začnu běhat za holkama, říká kastelán zámku Linhartovy
21. 4. 2021Sám o sobě tvrdí, že je šťastný senior. „Už jen tím, že ráno vstanu a zjistím, že žiju, tak mám hned dobrou náladu,“ říká Jaroslav Hrubý, kastelán zámku Linhartovy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
24.3.2022 07:19
Byla jsem na zámku 2 x. A vzpomínky na objekt i nadšence pana kastelána mám nádherné.
Marie Seitlová
22.4.2021 14:34
Zámek Linhartovy jsem navštívila asi před 6-7 lety, pak kastelán a současně průvodce byl úžasný. Tehdy nám popisoval co už se udělalo a co ještě by chtěl na zámku udělat. Tehdy tam byla ještě výstava stavebnice Merkur, keramika. Moc jsme mu přáli, aby se vše podařilo. Byl to opravdový nadšenec a jak jsem přečetla, tak je stále.
Martin Vrba
21.4.2021 22:32
Až mi bude 120, začnu běhat za holkama, říká kastelán zámku Linhartovy.
Tak to já bych ten celibát tak dlouho nevydržel. To by panu kastelánovi mohl závidět i kdejaký farář. :) Ještě by se mohlo u něj jednat jen o výmluvu, ale to by bych už raději dále nerozváděl.:)
Helena Štěpánková
21.4.2021 18:26
Musí z těch hradů a zámků sálat nějaká pozitivní energie, protože se mi zdá, že všichni kasteláni či kastelánky jsou v neuvěřitelné psychické pohodě. Moc hezký článek a moc milý pán.
Alena Vávrová
21.4.2021 15:53
Vskutku úctyhodná vitalita, i zásluhy. Ten zámek je krásný, je dobře, že byl zachráněn.
Jana Šenbergerová
21.4.2021 13:23
Pan Hrubý je správný nadšenec, který, když chce něčeho dosáhnout, tak nedá pokoj, dokud toho nedosáhne. Díky jeho nadšení vstal zámek Linhartovy "téměř z popela" a svou vnější krásou a vnitřní "náplní" těší určitě nejen návštěvníky, ale i jeho. Ještě stojí za zmínku, že zámek je obklopen přírodním parkem. Přeji jeho záviděníhodnému kastelánovi, ať mu zdraví slouží a podaří se mu dodržet uvedený harmonogram.
Hana Řezáčová
21.4.2021 12:34
Děkuji za pěkný rozhovor. Musela jsem se podívat do mapy, kde přesně se Linhartovy nachází - no, Polsko je za humny ... Nádherné jsou postavy z papíru!
Svatava Páleníková
21.4.2021 08:27
Záměk Linhartovy doporučuji navštívit. Byla jsem tam s vnukem a byl nadšený. A dokonce jsme měli možnost vidět v akci pana kastelána. Moc milý pán. Přeji mu hodně radostí při jeho záslužné práci a hlavně co nejvíce návštěvníků po otevření, které už snad brzy přijde.
Daniela Řeřichová
21.4.2021 07:14
Děkuji za radostný rozhovor s tak pozoruhodným a činorodým člověkem. Pan Hrubý dělá radost druhým i sobě a zaslouží si naše uznání. Ať se mu daří!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA