FOTO: Pixabay
Hemofilik Zdeněk Březina (70): Hraji s kartami, které mi život rozdal
17. 4. 2021Zdeňkovi přimíchal osud karty bez es a trumfů. Celý život se totiž potýká s hemofilií. Kvůli této vrozené nemoci se mu krev téměř nesráží, a dennodenně tak od dětství čelí riziku krvácení například do kloubů a jejich nevratnému poškození. Až nyní má důvod k optimismu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
17.4.2021 12:41
Máte pravdu, já mám také podobné pocity, když tyto lidi u nás na Chodově potkávám. Převážně bydlí kousek od OC v pěkném domě, který byl spec. pro ně postaven v 80. letech. Naštěstí. Mají to opravdu kousek do lesoparku i na nákupy. Jen výjimečně požádají o pomoc, jsou velmi stateční.
Zuzana Pivcová
17.4.2021 11:46
Sama se někdy zastydím, když propadám negativním myšlenkám. Např. včera na Chodově v obchodním centru jsem viděla tolik lidí na vozících. starší i mladé, někdy bez nohy nebo bez obou nohou. I oni to nevzdávají a dál žijí svůj život, který by mnozí jiní nebrali.
Martin Vrba
17.4.2021 10:37
Ano – žijí mezi námi miliony lidí, kteří když slyší naše boly a stesky, tak jim připadají malicherné, protože vždy může být ještě hůře, než jsme si ochotni připustit a tak se společně radujme z každého úspěchu vědy, kdy se někomu uleví od jeho potíží!
Daniela Řeřichová
17.4.2021 10:04
Děkuji panu Raškovi, že nás seznámil s tak pohnutým životním příběhem. Smekám před panem Zdeňkem a dalšími, kteří vzdorují vážným překážkám a jsou pro nás příkladem.
Libuše Křapová
17.4.2021 09:19
Obdivuji všechny lidi, kteří bojují s daným osudem a nevzdávají se. I pan Zdeněk mezi ně patří :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA