Svatby v době koronaviru a v minulém století
FOTO: Tomáš Stáníček

Svatby v době koronaviru a v minulém století

18. 4. 2021

Podzimní koronavirová vlna uvrhla společnost do nové hluboké společenské izolace. Dokonce i snoubenci začali plánovat sňatky až na dobu příštího jara. Ale ouvej! Místo jarního rozvolňování byla uvalena ještě přísnější opatření, takže svatební obřady se opět houfně rušily.

svatba vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
To je hezké zavzpomínání. Je to přece velká životní změna, kdysi i nyní. Někdo ma rád spousty lidí na svatbě, někdo jen v přítomnosti svedků .Důležité je, aby to byl harmonický život těch dvou. Hodně štěstí přeji.
Marie Seitlová
Pěkná vzpomínka i já jsem zavzpomínala, letos to bude 50 let co jsem se vdávala. Novomanželům přeji šťastný život.
Martina Růžičková
Vtipné srovnání. Novomanželům přeji štěstí, zdraví a dlouhá společná léta :-).
Zuzana Pivcová
Hezké vyprávění, hlavně ta část o tehdejší Vaší svatbě.
Marie Ženatová
Moc děkuji za milou nostalgickou vzpomínku při které jsem si i já hodně zavzpomínala** na naši svatbu už před 54 roky* - ale i na svatbu** mé nejstarší vnučky před necelým rokem...*
Anna Potůčková
Článek se mně moc líbí. Necht novomanželé jsou spolu v životě stále štastní a zahrnutí vzájemnou láskou, porozuměním a pochopením.
Marie Měchurová
Pro mě aktuální téma - za týden se vdávám. Na Jiřího to bude padesát let, co jsem poprvé a naposled řekla ano. Budeme mít malý komorní obřad v našem krásném zámku - bude nás 8 + pan starosta, matrikářka a klavírista. Děti chystají nějaké překvapení, asi projížďku v kočáře po zámecké zahradě. Už se těším, jen to jaro k tomu chybí. Před padesáti lety dopoledne bylo krásně a odpoledne padaly z nebe trakaře - prý štěstí.
Daniela Řeřichová
Moc hezký článek. Přeji novomanželům, aby jejich společná cesta byla navzdory současným překážkám radostná a šťastná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%