FOTO: Tomáš Stáníček
Svatby v době koronaviru a v minulém století
18. 4. 2021Podzimní koronavirová vlna uvrhla společnost do nové hluboké společenské izolace. Dokonce i snoubenci začali plánovat sňatky až na dobu příštího jara. Ale ouvej! Místo jarního rozvolňování byla uvalena ještě přísnější opatření, takže svatební obřady se opět houfně rušily.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.4.2021 07:23
To je hezké zavzpomínání. Je to přece velká životní změna, kdysi i nyní. Někdo ma rád spousty lidí na svatbě, někdo jen v přítomnosti svedků .Důležité je, aby to byl harmonický život těch dvou. Hodně štěstí přeji.
Marie Seitlová
19.4.2021 09:27
Pěkná vzpomínka i já jsem zavzpomínala, letos to bude 50 let co jsem se vdávala. Novomanželům přeji šťastný život.
Martina Růžičková
19.4.2021 08:32
Vtipné srovnání. Novomanželům přeji štěstí, zdraví a dlouhá společná léta :-).
Marie Ženatová
18.4.2021 15:45
Moc děkuji za milou nostalgickou vzpomínku při které jsem si i já hodně zavzpomínala** na naši svatbu už před 54 roky* - ale i na svatbu** mé nejstarší vnučky před necelým rokem...*
Anna Potůčková
18.4.2021 13:18
Článek se mně moc líbí. Necht novomanželé jsou spolu v životě stále štastní a zahrnutí vzájemnou láskou, porozuměním a pochopením.
Marie Měchurová
18.4.2021 12:33
Pro mě aktuální téma - za týden se vdávám. Na Jiřího to bude padesát let, co jsem poprvé a naposled řekla ano. Budeme mít malý komorní obřad v našem krásném zámku - bude nás 8 + pan starosta, matrikářka a klavírista. Děti chystají nějaké překvapení, asi projížďku v kočáře po zámecké zahradě. Už se těším, jen to jaro k tomu chybí. Před padesáti lety dopoledne bylo krásně a odpoledne padaly z nebe trakaře - prý štěstí.
Daniela Řeřichová
18.4.2021 12:21
Moc hezký článek. Přeji novomanželům, aby jejich společná cesta byla navzdory současným překážkám radostná a šťastná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA