Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Jurečková
15.4.2022 15:22
Nejhezčí je sameček kachny divoké. Tak se kouká před sebe. Já už jen čekám, až se mi nabije elektrokolo a mířím ven. Také si přeji, ať zima definitivně zmizí. Moc děkuji za článek a foto.
Jana Kollinová
26.4.2021 13:09
Nádherná reportáž ustupující zimy. V souladu s nastupují módní přehlídkou letošní jarní kolekce 2021 bych ráda upozornila na něžnou jiskřivou pelerýnu na úvodním snímku. Následuje přehlídka proměny krystalků vody v dokonalé šperky, snímky 11, 12 a další. Pokud máte zájem, nahlédněte do sbírky Anny Č. ,zde již mnohokrát zveřejněné nebo vyjděte ven a najděte si svůj šperk, který vás osloví.
Anna Čípová
20.4.2021 20:48
Děkuji za milé komentáře. Jaro se letos skutečně opozdilo, ale určitě se dočkáme. Už se těším, až přestanu nosit zimní oblečení. Přeji všem krásné jarní dny a snad si už brzy vychutnáme i rozkvetlé stromy a keře.
Alena Tollarová
20.4.2021 03:37
Jarně-zimní motivy jsou zajímavé a svým způsobem i krásné. Jen mi připadá, že zima a mráz už by si svoje kouzlo mohla schovat pro příští zimu - rozkvetlým kytičkám určitě nesvědčí. Příroda je však mocná čarodějka a poradí si. Morčáci jsou krásní vodní ptáci, u nás je vídávám na Labi, Ohři i na pískovně. Fotografovat se ale nechtějí :)
Šárka Nováková
19.4.2021 15:53
Fotografie se mi moc líbí, děkuji za krásnou procházku.
Soňa Prachfeldová
19.4.2021 13:15
Krásné jarně ledové záběry.
Dana Puchalská
19.4.2021 05:17
Aničko, fotky jsou skutečně nádherné. Zkrátka a dobře u m í š !
Eliška Murasová
18.4.2021 21:14
Aničko, kytiček je mi líto a doufám, že to přežily, ale právě díky nepřízní počasí mohly vzniknout takhle skvostné fotky, díky!
Martina Růžičková
18.4.2021 19:09
Parádní fotky souboje letošního jara se zimou, která nás nechce opustit. Senzační detaily jsem si moc užila. Děkuji a přeji dobré světlo :-).
Jitka Hašková
18.4.2021 16:01
Aničko, díky za krásnou procházku.
Načíst starší příspěvky