Ilustrační foto: Pixabay
Operace Krasnaja igla aneb jak to asi (ne)bude
14. 4. 2021Je pondělí sedmého června a my se vám hlásíme z ruzyňského letiště Václava Havla, pardon, Miloše Zemana. Od časných ranních hodin zde česká delegace vyčkává na přílet speciálu z Moskvy, na jehož palubě je milion dávek vakcíny Sputnik V.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
15.4.2021 20:15
Pane Sova 15.4.2021 04:35 - Jasně – rozumím – EU nemá ve své „výzbroji“ tanky, má jen: letectvo = holubice míru, vojenské námořnictvo = záchranné lodě pro migranty, atd. . . . :) :)
Jarmila Komberec Jakubcová
15.4.2021 20:01
Soni ruskou zmrzlinu si občas kupuji v Penny, dokonce ji mívají ve slevách. Mám ji moc ráda, není moc sladká jako jiné značky, Autor článku by v 50letech minulého století mohl přispívat svými agitkami do Rudé vatry.
Soňa Prachfeldová
15.4.2021 18:15
Mám ráda ruskou zmrzlinu, která se začala vyrábět v 30 letech minulého století v Sovětském Svazu. Současná ruská zmrzlina - výrobce Radonice ČR - už není originál. Bude fajn, když sem v červnu doputuje originál. Satira, jak kdy, jak kde.
Ludmila Krabsová
15.4.2021 12:33
Bohužel je článek hodně podobný realitě. Píšete skvěle, pane Vácho. Nechápu muže, kterým jste nekápl do noty.
Věra Lišková
15.4.2021 09:32
Je to psáno jako satira, a to pan Vácha umí dobře a také politika dává dosti podnětů, nedivím se, že neodolá.
Antonín Nebuželský
15.4.2021 09:11
Jak se zdá, nemáme my muži smysl pro humor. Zvlášť tedy, když to ani moc humor není... Aspoň, že některým děvčatům jste kápl do noty :-)
Vladimír Mrázek
15.4.2021 08:36
Souhlasím s pány Zelenkou a Soukupem. Mimořádně ubohý článek, jak agitka předlistopadového Rudého práva, jen s opačným znaménkem. Stupidní invektivy nemají s humorem nic společného.
Helena Votíková
15.4.2021 07:19
Po přečtení článku jsem si přečetla komentáře a tak nějak nevím nenašla jsem nic "závadného". Mně se líbí a pobavil mne. Bohužel. Pan Vácha píše o věcech co jsou všeobecně známé. Vždyť i první zásilka roušek se vítala obdobným způsobem - březen 2020 Hamáček, Babiš, Schillerová.
Milan Sova
15.4.2021 04:35
21:41 Pane Vrbo plus je, že EU žádný tanky nemá, tak můžete spát v klidu ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA