Foto: Šárka Nováková
Místo, kam se ráda vracím: Lázně v Klimkovicích
13. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
14.4.2025 12:56
Já to mám relativně blízko. Už jsme tam měli menší íčkařské setkání. To Libuška Kř. přijela do Klimkovic relaxovat, slovo dalo slovo a už tu byl srazík. Pamatuji si, že tam byli z Bohumína, Čípovi, Dana Onderková a moje maličkost. Možná ještě někdo, už si nevzpomínám, musel bych vyhledat foto
Alena Tollarová
14.4.2021 20:01
Klimkovice jsou strašně daleko a těžko se tam podívám, tak jsem se na ně ráda podívala aspoň touto cestou.
Vladislava Dejmková
14.4.2021 15:12
Zajímavý příspěvek. Nikdy jsem tam nebyla, ale třeba se tam někdy dostanu.
Soňa Prachfeldová
14.4.2021 10:20
Každý máme nějaká oblíbená místa , mě se líbí tohle moderní sanatorium. Díky za přiblížení, hezká procházka a fotky.
Helena Přibilová
13.4.2021 19:46
Také jsem se ráda seznámila s tímto pro mě dosud nepříliš probádaným koutem naší země. Přitom podle fotografií je i zde krásná příroda. Až to situace umožní, určitě sem zavítám.
Martina Růžičková
13.4.2021 18:45
Děkuji za seznámení se zajímavým místem. Zaujala mě hlavně pěkná moderní architektura. Okolí musí být krásné.
Naděžda Špásová
13.4.2021 14:37
Tyto lázně vůbec neznám, ale určitě je tam moc hezky. Fotky jsou taky moc hezké. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA