Ilustrační foto: pixabay.com
i60rádio - nová služba pro naše čtenáře
9. 4. 2021Jsme portálem pro seniory, kteří jsou aktivní, akční a zvídaví. Proto se snažíme přicházet stále s novými podněty, nápady, ale i moderními službami. Teď to jsou podcasty - tedy zajímavé rozhovory, články či reportáže ve zvukové podobě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
10.4.2021 21:32
Bezva nápad! Existenci podcastů jsem před časem objevila, tak jsem ráda, že teď najdu zajímavý výběr i prostřednictvím i60rádia. Díky :-).
Anna Čípová
10.4.2021 19:23
Když upravuji v editoru fotografie, tak si pouštím na počítači stanici ČR2. Příště zkusím něco z nabídky íčka. Dobrý nápad a díky za něj.
Eva Mužíková
10.4.2021 18:24
Zaujala mne informace o čedičové stěně. Z té krajiny pocházím, Čertovu zeď jsem navštívila, ale nic jsem o ní nevěděla. Dobrý nápad.
Martin Vrba
10.4.2021 14:01
Íčku bych moc přál, aby se z něj vyklubalo po čase třeba i normální (ale přece jen jiné) regulérní internetové rádio, které by vysílalo pro tuto cílovou skupinu přímo v aktuálním čase třeba v retro stylu Laxiku (možná by to moderování vzal na svá bedra nějaký imitátor, který by se naučil tu intonaci podle nějakého slavného hlasatele z bývalého Laxiku s anglickým přízvukem) proud hudby z 50 – 60 – 70 let, kde by byly pro nás „cenzurované“ – tedy jen dobré zprávy, které lidé ve vyšším věku potřebují, jako prase drbání, protože pro ty špatné a bohužel i pravdivé už většinou mají svou zdravotní kartu. A zpráv, jako od Chocholouška, si můžeme vyslechnout z veřejněprávní televize a rozhlasu kupy, protože se svět dokonale zbláznil a máme jich už plné falešné zuby, které se nestačí od nich přes noc ani odmočit ve skleničce, pokud nepoužijete Calgon – Calgóón – Calgóóón https://www.youtube.com/watch?v=QD2EKOPwhns
.:)
Marie Faldynová
10.4.2021 09:54
Přes internet poslouchám Rádio7. Jeho křesťanské pořady jsou povzbuzením. Vřele doporučuji.
Martin Vrba
10.4.2021 08:29
Už dávno poslouchám rádio i přes internet a to stanic z celého světa, a to buď do sluchátek, nebo hlasitěji přes zesilovač. Vím, že někteří lidé na to ještě nepřišli a tak pro ně udělalo íčko dobrý skutek. Já tady nabízím k poslechu světové stanice, kde si můžete zároveň procvičit na slepé mapě svoje znalosti zeměpisu http://radio.garden/listen/frekvence1/dq9mQ4jF a pak adresu na stanice s celého světa, kde si můžete stanice vyhledávat podle kontinentů, států i podle jednotlivých žánrů https://onlineradiobox.com/ces/
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA