FOTO: Pixabay
Poslední přání starého seniora: dožít se odchodu premiéra a prezidenta a pak v klidu zemřít
8. 4. 2021Jsem starý dědek, od života už nic nečekám a ani on ode mně. Kdybych zítra vydechl naposled, ani pes by neštěkl. A přeci jen bych se něčeho dožit chtěl - konce současného premiéra a prezidenta.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
8.4.2021 20:37
Zařekl jsem se, že se tady nebudu vyjadřovat, ale jen se zeptám. Nepřijde vám, když dnes a denně vidíte v televizi těch pět, nebo kolik jich tam vždy stojí, dialektiků", že jsou tam je proto aby vytvořili dojem, že je vše špatně. Prostě čím hůř, tím líp, a potom to tomu Burešovi spočítáme. Ale i ti druzí umí počítat.
Milan Sova
8.4.2021 20:03
Paní Vlčková to není jinými slovy a právě proto, že nežiju v čr, tak mám možnost srovnání, jak fungují jiné vlády ;-) Opravdu jsem v jiné zemi nezaznamenal takovej chaos bez jakýkoliv vize, plánu apod. Nejhorší viztka vaší vlády, když pominu ty mrtvý, protože jak říkáte, tak umírají všude (jenže podstatně míň než u vás), je přístup vlády ke školství. Vláda, která za sedm měsíců není schopná vyřešit problém školství není vláda, ale soubor zoufalců! Jen pro zajímavost, u nás děti zatím zmeškali pět týdnů běžného školního roku ;-)
Ján Zábranský
8.4.2021 19:48
Pane Vácha, věřím že úleva se dostaví, či už se toho dožijeme, nebo ne. A takové dva omyly v postavení premiéra a prezidenta bude těžké zopakovat. V každém zle klíčí zárodky dobra.
Alena Vlčková
8.4.2021 19:37
Jinými slovy - obviňujete všechny vlády okolních států, že jsou špatné, nekvalitní, protože všude stejně u této pandemie bohužel umírají lidé. Navrhněte něco lepšího...
Velmi zajímavý je váš pohled.
Milan Sova
8.4.2021 19:28
No, paní Vlčková nechci vám kecat do toho, kdo by vám měl vládnout, ale když už jste to vzala z hlediska kvality, tak předseda vlády za který zůstalo přes 27.000 mrtvých, z mého pohledu, teda žádná velká kvalita není ;-) Na druhou stranu chápu, že každý můžeme mít na úroveň kvality jiné nároky :-)
Alena Vlčková
8.4.2021 19:22
Paní Šimková, píšete, cituji: Je ostuda, že tak dlouho dopouštíme, aby nám někdo takový vládl.
Jen bych se chtěla zeptat, zda vlády, které tady byly po roce 89 vám přišly jako skvělé a nemáte k nim vůbec žádné výhrady.
Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.4.2021 19:08
Pane Vácho, nenávist ubírá život. Vy zřejmě jste plný nenávisti k vládě, prezidentovi atd. Za 6 měsíců budou řádné volby, kde máte možnost svým hlasem vše změnit. Čeká nás hezké jaro a pak léto, užívejte si zbytek života v pohodě, zajděte se podívat do přírody. Každá vláda i každý z nás jednou odejde a přijde něco nového. Po Babišovi přijdou jiní a po nich další. Takový je koloběh života. Nikdo není dokonalý.
Alena Vlčková
8.4.2021 19:07
Pro pana Váchu - Nezlobte se na mě, ale jen přesně popisujete pouze to, čím se prezentují servery Fórum 24 nebo Reflex. Ale i arogantní Slonková nebo Seznam. Ovšem beru to tak, že každý má právo na názor. Ale měl by být skutečně ověřený a ne ze zdrojů jedna paní povídala, nebo investigativec napsal...
Možná máte krátkou paměť na doby, kdy nám vládla ODS a jiné strany. Nestačily by mi tady znaky, kdybych měla všechny ty kauzy vypisovat. Počínaje privatizací a zkrachovalými bankami a konče církevními restitucemi. A to je jen nepatrný zlomek těch zběsilostí - a jsou velmi lehce dohledatelné a vyčísleny také dostatečně.To vám nevadilo, s tím souhlasíte? Zkuste jen prosím jmenovitě napsat - koho byste si představoval na místě nynějšího premiéra?
Od revoluce jsme totiž kvalitnějšího neměli.
O to více souhlasím s příspěvky pana Soukupa, vidím to úplně stejně.
Pěkný večer.
Václav Soukup
8.4.2021 18:34
Přijde doba, kdy si senioři, kteří tady brojí proti Babišovi vzpomenou, kdo jim zajistil valorizaci
důchodů a slevy ve vlakové a autobusové dopravě ! To už ale bude pozdě a možná, že dostaneme složenkou 40,- Kč jak za Kalouska !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA