Foto: autorka
Moje velikonoční neděle
9. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
9.4.2021 15:57
To je krása. Díky. Měla jsi pro focení krásné světlo. Připomnělo mi to, když jsme s Tebou byly na Řípu (já, Věra a Marie s vnučkou). Bylo to také krásné.
Anna Potůčková
9.4.2021 14:46
Ali, tvé fotky jsou pastva pro oči. Fakt moc hezké. A máš v sobě tolik energie, vždyt jsi téměř denně na nějakém výšlapu. V tomto Tě obdivuji. Krásná Velikonoční neděle!
Elena Valeriánová
9.4.2021 14:23
Ještě přidám, že na fotce *ptáček šedý* je pravděpodobně *budníček menší*. Je to jeden ze čtyř budníčků, které můžeme potkat, přilétá k nám jako první z nich už v březnu a hned začne zpívat. Dnes jsem ho také potkala.
Elena Valeriánová
9.4.2021 14:03
Tak to by byla velikonoční neděle i podle mého gusta. Musím pilně trénovat kopce, třeba se mi poštěstí ještě jednou si ten Říp s tebou vyšlápnout. A ty krásné vodní plochy a už tam rajtovali i první nedočkavci. A víš, že ten strakapoud bude zřejmě strakapoud bělohřbetý? Je větší než strakapoud velký. Ty máš na fotce samečka. Paráda!!!! Jako vždy! Děkuji.
Marie Měchurová
9.4.2021 13:06
Vždycky jsem si myslela, že mám toulavé boty, a že hned tak někdo na mě nemá. Musí se sklonit a přiznat, že Alenu T. nemůžu překonat. Ta její výdrž - za každého počasí ven, je nezdolná. Ještě o tom napíše a přidá krásné fotografie z nového foťáku. Na Řípu jsem byla jednou, na pohled do kraje se nedá zapomenout - zatočila se mi hlava a působila na mě taková magická síla.
Eva Mužíková
9.4.2021 11:51
Tak jsem ze zase pokochala... Včera jsem v touze vyfotit alespoň jednoho ptáka číhala u křoví, ale marně frrrr a byl pryč. Já si asi obstarán semínka, nebo odnože dymivek, naseji k nám do lesoparku. Tady nejsou k vidění a moc by parku slušely...
Alena Vávrová
9.4.2021 10:03
Naštěstí zrovna na Řípu jsem byla mnohokrát na vlastní nohy a kolikrát s Alenkou T. virtuálně, to už se ani nedá spočítat. Přesto znovu děkuji. Zrovna dnes na jednu takovou dosti pohnutou návštěvu Řípu vzpomínám. Ty vodní plochy jsou nyní takové utěšené a těch nejen vodních ptáků, co jsi zachytila. Prima den.
Zuzana Pivcová
9.4.2021 09:57
Álo, jsi nezdolná a to je dobře. Také si ráda vzpomenu na výlet s Tebou na Říp, kdy nás Zbyněk vysadil na začátku aleje.
Jana Šenbergerová
9.4.2021 09:44
My tuhle milou povinnost ještě nesplnili. Ani nejvyšší českou horu jsme ještě nenavštívili. Těch restů máme mnohem víc. S přibývajícími léty a ubývajícími silami bude stále těžší realizovat, co jsme nestihli, když jsme byli při síle. Tak aspoň pilně "procházím" naší krásnou krajinou virtuálně s těmi, kteří mi tak "půjčují " svoje nohy a oči, aby mé dluhy nebyly tak velké. Za to tobě, Ali, ale i všem ostatním, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA