www.pixabay.com
Další zprávy z ponorky aneb čápi a sedm mostů
6. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
7.4.2021 16:23
Čapí adresu jsem si opsal. Teď tam občas kouknu. Jsem zvědav jak se situace bude vyvíjet. Díky.
Soňa Prachfeldová
7.4.2021 07:50
Milé povídání z běžného rodinného života. Tedy není tak úplně běžný, řekla bych že je moc hezký a umíte spolu sdílet společné chvíle. Škoda že u nás není vysoký komín s čápy, asi bych tomu také propadla.
Blanka Lazarová
6.4.2021 20:43
Dnes jsem propadla sledování vašeho hnízda, asi mám novou zálibu. Než přečtu vše na vašem webu, tak doufám přiletí Bohunka. Děkuji za pěknou reportáž. A snad se umoudří i počasí .
Martina Růžičková
6.4.2021 20:14
Hezké povídání ze současného života.
Využila jsem odkaz, přečetla si poslední zprávy o Bohouškovi a zkontrolovala ho přes webkameru. Určitě to nebylo naposledy... Děkuji a přeji hezké a zdravé jaro vám i čápům :-).
Jana Šenbergerová
6.4.2021 14:51
Zatímco v Bohuslavicích máte aspoň jednoho čápa, kterého občas pozorujeme, my jsme toho našeho, který bydlí na komíně na druhém konci města, ještě na hnízdě neviděli, i když nad potokem nějaký přeletěl. Svůj byt na sídlišti v paneláku zatím jako ponorku nevnímáme, takže ponorková nemoc nám snad nehrozí. Spíš tu žijeme sami jako na ostrově, protože všechny naše děti bydlí daleko. Zprávy z vaší ponorky se dostaly i k nám, proto vám přejeme, ať se vyhnete všem nebezpečným proudům. A zase někdy dejte vědět, jak si v této ponorkové době žijete. Člověka potěší vědomí, že takových je nás mnoho. Tak ať to všichni ve zdraví přežijeme.
Eva Mužíková
6.4.2021 14:44
Vlaďko, tak to jsem si početla, umíš moc hezky líčit situace. Jen jsem se lekla, že se manželovi, nedej Bože něco přihodilo, když nevstával. Ale po druhém přečtení jsem už byla v obraze. Také se ráda podívám na Bohouška, snad už jeho samota brzo skončí.. Hezký den. Bertice
Daniela Řeřichová
6.4.2021 11:29
Vlaďko, děkuji, hezky jsi popsala aktuální dění v člověčí i čapí komunitě. Je fajn, že situaci bereš s nadhledem.
Marie Novotná
6.4.2021 09:58
Sedm mostů, čápi v hnízdě a ponorka v bytě. Hezky shrnuto. To jaro je poněkud proměnlivé. Vydržet a bude líp.
Zuzana Pivcová
6.4.2021 09:29
Snad to čápi v té zimě nějak zvládnou. A vy doma taky. Díky za hezkou reportáž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA