Ilustrační foto: pixabay.com
Pokaká mě beránek?
5. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.4.2021 11:19
Hanko, nechci ti brát iluze, ale jestli jsem si někdy na Velikonoce něco koupila, si už nepamatuji, ale co si určitě pamatuji je, že mě beránek nikdy nepo...... Hoď se do klidu, najdi někde beránka a hezky si ho pohlaď, jsou příjemní na omak. Hezké velikonoční pondělí. :-)
Libuše Křapová
5.4.2021 09:56
Hanči, nebudeš sama, takových nás bude letos víc :-) Co kdybychom uspořádaly nějakou pokakanou demonstraci? :-)
Zuzana Pivcová
5.4.2021 09:38
Také jsme se v mládí snažily mít na sobě alespoň nějakou novou drobnost. Dnes tu vyrazím ven v tom, co mám, a budu mít radost, jestli do té doby nevypukne ta předpovídaná sněhová vánice. Díky, Hani.
Věra Ježková
5.4.2021 09:35
Hani, myslím, že to budeš mít u beránka dobré díky novému hezkému článku o něm. :-) My jsme na to s maminkou dbaly, já sama ještě pár let poté, co jsem s ní už nebydlela.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA