FOTO: autorka
Koniklecová louka v Brně
5. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
6.4.2021 09:26
To musí být nádhera. Mám koniklece moc ráda, a na rozdíl od jiných kytek, se mi nedaří je pěstovat. Už jsem to vzdala a neutrácím za nové rostlinky, které stejně do roka zmizí.
Eva Mužíková
5.4.2021 17:48
Takovou louku plnou konikleců bych ráda viděla na vlastní oči. Vzpomínám na akci Jindry - setkání v Kořenově. Nádherná louka plná narcisů a takových žlutých květin / sakra, nevzpomenu si na název/, to byla pastva pro oči... U nás je CHKO, kde rostou krokusy, ale ještě nejsou plně v květu...
Zuzana Pivcová
5.4.2021 17:22
Moc hezká kytka. Hodně rostlin, z nichž se vyrábějí např. homeopatika, je jedovatých. Díky, zajímavé.
Daniela Řeřichová
5.4.2021 16:34
Opravdu zázrak přírody. A zajímavé informace jako bonus, moc děkuji.
Libuše Křapová
5.4.2021 13:55
Blanko, díky za článek i fotky. přítel Jindra je původně Brňák, zrovna dnes jsme se o této lokalitě bavili a pohled na fotky ho potěšil :-)
Jana Šenbergerová
5.4.2021 13:48
Díky za tu krásu. Ve volné přírodě jsem je nikdy neviděla. Docela by mě zajímalo, jak takové sčítání na louce probíhá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA