Vzpomínka na Skotsko (5. část - Ostrov Skye)

Vzpomínka na Skotsko (5. část - Ostrov Skye)

1. 4. 2021
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Ještě jednou díky i vám dalším, kteří jste si moje vzpomínání na krásné Skotsko přečetli. :-)
Alena Tollarová
Když na cestách nepřeje počasí, určitě to oko turisty a fotografa navíc nepotěší. Ale vzít zkrátka musí to, co je. Proto děkuji "skalní fotografce" za zajímavé průvodcovství s fotodokumentací.
Jan Zelenka
Krásná cesta. Ráz severské přírody je specifický a velmi se liší třeba od Středomoří.
Helena Přibilová
Paní Martino, Vaše reportáže jsou stále zajímavější a mě to utvrzuje v odhodlání navštívit Skotsko, jak jen to situace umožní.
Martina Růžičková
Moc děkuji, že moje cestopisné povídání sledujete :-).
Marie Seitlová
Pěkné pokračování vašeho cestopisu.
Věra Ježková
Martino, ty reportáže máš moc hezké. Pamatuji si, že z ostrova Skye jsi mi poslala SMS a já jsem si ho pak hledala na mapě. :-)
Vladislava Dejmková
Prima. Děkuji za podrobný a výstižný popis i fotografie.
Jaroslav Kolín
Čím dál, tím lepší! Zase jsem se dozvěděl něco nového.
Zuzana Pivcová
Krásné barvité pokračování cestopisu a můj obdivný dík jako vždy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%