Ilustrační fotografie: Alena Tollarová
Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty
31. 3. 2021Jaro udeřilo v plné síle, slunečné počasí vyhání lidi do parků, lesa, ale i na skalky či zahrady. Zatím jsme omezeni lockdownem, ale i ten (snad) brzy skončí. Podpořit aktivity v přírodě mají za cíl i naše nové jarní soutěže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.4.2021 05:42
Moc děkuji redakci za nově vyhlášené soutěž - ráda se zúčastním a těším se i na příspěvky ostatních*. Celé redakci i Vám všem na i 60 přeji klidné, spokojené a pohodové Velikonoční svátky...*
Soňa Prachfeldová
31.3.2021 20:29
Redakce nás nenechá zahálet a to je dobře. Tak se pojďme ukázat. Přeji redakci požehnané Velikonoční svátky.
Marie Měchurová
31.3.2021 19:18
Rovněž jsem natěšená a mám už v hlavě nápady. Samozřejmě se těším na příspěvky ostatních íčkařů a íčkařek.
Jitka Hašková
31.3.2021 15:59
Těším se na příspěvky a doufám, že na tom budu s očima lépe a budu schopna se zúčastnit.
Elena Valeriánová
31.3.2021 15:30
Tak s chutí do toho. Ať se všem daří fotit i psát. Připadá mi, že by to mohla být docela veselá soutěž. Příroda se nám otvírá do krásy, vzpomínky šrotují v hlavě a že jsou špinavá okna, no bóže, stejně má pršet. :-) Děkuji redakci za vyhlášení soutěže.
Daniela Řeřichová
31.3.2021 12:37
Sympatické soutěže plné naděje a radosti. Přeji redakci pokud možno krásné jarní svátky.
Jaroslava Handlová
31.3.2021 12:32
Těším se na jarní příspěvky. Všem v redakci přeji také krásné jarní dny a pohodové Velikonoční svátky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA