Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
5.5.2021 00:22
Pane Vrba, morous jsem nikdy nebyl. V životě jsou pochopitelně i chvíle, kdy je člověku zle na duši. Ale vším jsem se protěšil a protrápil až do stáří. Díky za koment.
Martin Vrba
4.5.2021 16:47
Pane Zelenka, naprosto skvělé a vtipné a já si zpočátku myslel, že jste morous, proč to vůbec vzniklo, to už nevím! Mějte se pěkně!
Soňa Prachfeldová
31.3.2021 22:02
Co na tom záleží, kolik je ti let ? Když umíš napsat tolik krásných vět ! A obdivovat pořád pěkný svět a milé darovat hezký květ. Co na tom záleží, kolik je ti let.
Jan Zelenka
31.3.2021 21:43
Ještě jednou všem děkuji za pozitivní ohlasy.
Martina Růžičková
31.3.2021 20:17
Vtipné verše. Vylepšily mi náladu, díky :-).
ivana kosťunová
31.3.2021 19:32
Milé jarní pohlazení
Martin Vrba
31.3.2021 18:51
Moc pěkné a vtipné a drží to verš. Poukazujete na to, že i když už nestojí, tak stojí za to pořád žít, když neochabuje smysl pro humor. Horší ale je, když třeba i stojí a máte i smysl pro humor i na exkluzivní večeři a navíc máte doma i hezkou mladou manželku, protože jste bohatá celebrita, ale za boha si už nemůžete vzpomenout, kde bydlíte a doklady vám právě někdo ukradl na lavičce v parku. Pak musíte spoléhat, že vás domů doprovodí buď „VB“ nebo nějaký paparazzi z Blesku, ale zadarmo to nebude, může se i stát, že vám pak už nebude zase stát.:)
Anna Potůčková
31.3.2021 16:25
Moc hezké veršování o realitě nás důchodců. Na světě je krásně, ještě že existují básně! Myslím že mnohdy se řekne více básničkou než falešnou hubičkou.....
Zdenka Soukupová
31.3.2021 14:04
Honzo, to je na cenu za poezii roku. Zase jste potvrdil, že s úsměvem a nadhledem jde všechno líp. :-)
Hana Šimková
31.3.2021 12:17
Je fajn, že důchodci ještě žijí i když se zmůžou jenom na polibek . Jsou ještě jiné krásné věci, třeba ta dobrá večeře s někým hodně milým.
Načíst starší příspěvky