Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Švancarová
31.3.2021 12:10
Moc pěkné.zasmála jsem se a musela uznat.ač nerada,že tak to prostě je.Ale to duševno pořád hraje svoji písničku,budme mladí myšlením a hledejme na všem to hezké co se najít dá.Prima pane Zelenko.
Jan Zelenka
31.3.2021 11:39
Přátelé, vřelý dík. Nelze brát život jen vážně. Určitě ne v tomto čase.
Eva Mužíková
31.3.2021 11:03
Jendo, ty mne opravdu dokážeš pobavit:))
Václav Soukup
31.3.2021 10:47
Moc hezké, mohl jste se tím docela slušně živit, třeba psát texty k písním pro naše přední
zpěváky. To " Nokturno nemá chybu " !
Hana Nováková
31.3.2021 10:32
Děkuji za krásné, pravdivé, důchodcovské veršování. Prostě možná tělesně, ale duševně zajisté nepatříte ještě mezi důchodce, což jste právě svým básněním dokázal. Hezké velikonoce a šetřete si polibek na májový čas...
Zuzana Pivcová
31.3.2021 09:55
Tak myslím, že ani jeden z vás není zrovna prototypem důchodce. Díky za úsměvné veršování a budu se těšit na další od obou.
Jindra Hubačová
31.3.2021 09:40
"Ať žijí důchodci ", směju se jak blázen, báseň nemá chybu ! Díky, Honzo , za zveřejnění , nechat básničky v šuplíky by bylo sobecké . Hezké Velikonoce a stejně veselé !
Dalibor Polanský
31.3.2021 09:11
"zcela jedno je, zda moudrý jsi, či blázen"
Ano, to je ta realita životních peripetií. Děkuji za ranní úsměv i zamyšlení.
Věra Ježková
31.3.2021 08:13
Jendo, jsem ráda, že jsi básničky zveřejnil. Víš, že mě moc baví. :-)