FOTO: Alena Tollarová
První jarní výlet do Třebušína za bledulemi a do Ploskovic
31. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.4.2021 20:55
Nádherná místa. Letos jsem nemohla jet do Brozan nad Ohří, kde podél Ohře je les se spoustou jarních květů, škoda.
Jan Zelenka
31.3.2021 23:31
Krásný výlet i fotky. Některá místa ale neznám. Až bude pěkně, tak se pokusím to napravit.
Helena Přibilová
31.3.2021 21:21
S velkým zájmem, ale také s trochou lítosti jsem si prohlédla Vaše krásné fotografie. Každým rokem touto dobou jsme totiž jezdívali do Českého středohoří obdivovat bledule. Letos jsme uzavřeni v Praze a jak píše paní Martina, všechny zdejší parky a místa blízko přírodě jsou plná neukázněných lidí.
Martina Růžičková
31.3.2021 20:24
Krásný jarní výlet a parádně nafocený! Trochu závidím tu volnost pohybu. V Praze je každý koutek, alespoň trochu blízký přírodě, plný lidí bez roušek...
Eva Mužíková
31.3.2021 17:48
Alenko, ten ocas páva mne posadil na zadek... Nádherné cestování, jsi nezmar. Užívej si krásných jarních dnů. Fotky jako vždy luxusní.
Anna Potůčková
31.3.2021 16:29
Ali díky za moc hezkou fotoreportáž a hlavně za nádherné fotky! Hned bych také šla s Tebou
Elena Valeriánová
31.3.2021 15:26
Cestou necestou, lesem i loukou, vedou kroky Tvé. Ty pávy ti normálně závidím, fuj to se nemá. Ještě nikdy jsem páva tak krásně nevyfotila. Známí si vloni pořídili paví párek. Samička hned po vypuštění frnkla a nikdo neví, kde je její konec. ON zůstal a už má druhou kamarádku. Jen ten ocas má takový nedomrlý, ale už mu dorůstá a já tajně doufám, že se mi podaří, to co tobě. Děkuji za inspiraci.
Zuzana Pivcová
31.3.2021 09:59
Álo, jsi nezmar a obdivuhodná cestovatelka a hlavně chodkyně. Nevím přesně, kudy chodíš, ale vyprávění a fotky máš vždy obdivuhodné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA