První jarní výlet do Třebušína za bledulemi a do Ploskovic
FOTO: Alena Tollarová

První jarní výlet do Třebušína za bledulemi a do Ploskovic

31. 3. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Nádherná místa. Letos jsem nemohla jet do Brozan nad Ohří, kde podél Ohře je les se spoustou jarních květů, škoda.
Irena Mertová
Hezký výlet, krásné fotky!
Jan Zelenka
Krásný výlet i fotky. Některá místa ale neznám. Až bude pěkně, tak se pokusím to napravit.
Helena Přibilová
S velkým zájmem, ale také s trochou lítosti jsem si prohlédla Vaše krásné fotografie. Každým rokem touto dobou jsme totiž jezdívali do Českého středohoří obdivovat bledule. Letos jsme uzavřeni v Praze a jak píše paní Martina, všechny zdejší parky a místa blízko přírodě jsou plná neukázněných lidí.
Martina Růžičková
Krásný jarní výlet a parádně nafocený! Trochu závidím tu volnost pohybu. V Praze je každý koutek, alespoň trochu blízký přírodě, plný lidí bez roušek...
Jindra Hubačová
Takové pávy vídám v lázních Libverda , krásně se v parku promenují.
Eva Mužíková
Alenko, ten ocas páva mne posadil na zadek... Nádherné cestování, jsi nezmar. Užívej si krásných jarních dnů. Fotky jako vždy luxusní.
Anna Potůčková
Ali díky za moc hezkou fotoreportáž a hlavně za nádherné fotky! Hned bych také šla s Tebou
Elena Valeriánová
Cestou necestou, lesem i loukou, vedou kroky Tvé. Ty pávy ti normálně závidím, fuj to se nemá. Ještě nikdy jsem páva tak krásně nevyfotila. Známí si vloni pořídili paví párek. Samička hned po vypuštění frnkla a nikdo neví, kde je její konec. ON zůstal a už má druhou kamarádku. Jen ten ocas má takový nedomrlý, ale už mu dorůstá a já tajně doufám, že se mi podaří, to co tobě. Děkuji za inspiraci.
Zuzana Pivcová
Álo, jsi nezmar a obdivuhodná cestovatelka a hlavně chodkyně. Nevím přesně, kudy chodíš, ale vyprávění a fotky máš vždy obdivuhodné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%