FOTO: Homeland.cz
Chtěli byste bydlet v Praze? 3 tipy na byty, jež stojí za to
24. 3. 2021Přemýšlíte nad tím, že byste se přestěhovali do Prahy? Proč ne? Vždyť bydlení v hlavním městě je po všech stránkách maximálně pohodlné a skýtá spousty možností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
29.1.2022 14:34
To vypadá skvěle. :) Já jsem teda hodně ráda za to, kde bydlíme. Jedná se sice o starší byt (dům je z první republiky) ale je dost prostorný, což nám úplně vyhovuje. Přestěhovali jsme se sem nedávno, takže to ještě nemáme úplně zabydlené. Zrovna před pár dny jsem řešila co s podlahami. Jsou tu totiž parkety a dost od nich jde zima. Přemýšlela jsem tedy, že asi zkusím koupit nějaké takové ty kusové koberce. Dívala jsem se, že pěkné mají třeba tady: https://www.vesna.cz/kusove-koberce
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA