Ilustrační foto: pixabay.com
Den D - Očkování proti Covidu a jak to bylo dál
30. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
1.4.2021 09:34
Soňo, ano, krásně jsme si žili :-) A určitě zase budeme, věřím, že Covid prostě jednou zmizí. Ale kdy a po čem, to nevímme nikdo. Díky tobě i vám všem, kdo se zde se svými ukušenostmi podělí
Soňa Prachfeldová
31.3.2021 21:49
Jsem po první dávce a v pohodě. Dnes jsem mluvila se známou, její manžel byl očkovaný, 82 a přesto covid dostal a musel do nemocnice. Nikdo neví, co to s ním udělá, je to jen na každém osobně, zda očkovat, či ne. Jak jsme si krásně žili a brali to jako samozřejmost !
Eva Mužíková
30.3.2021 22:02
Díky Libuško. Já jsem po první injekci neměla reakci žádnou, jen citlivé místo vpichu. Po druhé jsem byla dva dny unavená, ale díky klidovému režimu jsem třetí den byla v pořádku.
Anna Potůčková
30.3.2021 18:27
Libuško je prima, že jsi napsala své zkušenosti. My od prvních okamžiků jsme chtěli být očkování, ale Covid byl rychlejší a tak musíme čekat na další měsíce. Očkováni budeme tudíž později
Libuše Křapová
30.3.2021 15:57
Dík, Věrko :-) Pánové, oceňuji, že vyjadřujete pouze svůj názor bez jakéhokoliv přesvědčování.
Věra Ježková
30.3.2021 15:49
Libuško, díky. Očkování se nebojím. Pokud ho přežiju, jsem připravena vydržet nějaké následné nepříjemnosti s ním spojené. Přeji ti a tvému cyklistovi hodně zdraví. :-)
Václav Soukup
30.3.2021 14:55
Souhlasím s panem Zábranským, je to moudrá filosofie ! Co když nás ale nebudou chtít
pustit do hospody ? Už to bude měsíc, co jsem se zaregistroval a stále žádná reakce. Urgovat
to ale nebudu, třeba mně " Anděl strážný " chce uchránit před chybným krokem.
Ján Zábranský
30.3.2021 14:11
Moji "vojáčci" v mém těle mne spolehlivě ochraňují celý život Za to jich hýčkám, posiluji a ochraňuji. Zdá se mi vůči nim kruté narušit jejich celistvost a spolehlivost nepřirozeným zásahem z venku.
Libuše Křapová
30.3.2021 13:25
Díky,Zuzko a Jano. K napsání článku mne motivovalo mé vlastní původní váhání a pak také dotazy na Chatu, kde někdo prosil právě o sdělování zkušeností s očkováním. Jano, přeji ti, ať máš možných vedlejších účinků co nejméně, nejlépe žádné :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA