Den Blbec, souputník navždy věrný
Ilustrace: Tomáš Polák pro portál i60

Den Blbec, souputník navždy věrný

28. 3. 2021

Tvrzení, že pes je nejvěrnějším druhem člověka, jest nebetyčným omylem. Nejvěrnější životní souputník je totiž Den Blbec!

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Pane Poláku já nechci být negativní k Vám. I když si myslím, že den blbec neexistuje napsal jste to moc hezky. Totiž, když se ráno probudím, něco mě bolí, nechce se mi vstávat a venku prší, tak si nesmíme říkat, že to bude den blbec, ale musíme najít i něco hezkého. A když to najdeme, tak se den blbec možná vůbec neobjeví.
Hana Šimková
Věruško ta poslední vět je správná.
Věra Ježková
Hani, myslím, že ano. Alespoň z pohledu člověka, který nemůže určitou událost ovlivnit. Třeba někam jedu. Vyjdu včas – já vždy. A cestou je dopravní nehoda. To je z mého pohledu náhoda. A úplně odjinud – co třeba Fleming a jeho penicilín? L. Pasteur řekl: „Náhoda přeje jen duchům připraveným.“ :-)
Hana Šimková
Věruško, myslíš, že existují náhody ?
Marie 00000
Krásně vtipně napsané....
Věra Ježková
Dny blbci existují. Člověk přece nemůže ovlivnit všechno. To by pak neexistovaly náhody. Spíš jde o to, jak se postižený jedinec k takovým malérům postaví.
Hana Šimková
Ano blbci nebo vlastně blbky, jak vaším příměrem poukazujete, opravdu jsou . Dny to ale nejsou. Ano jsem šťastná a ne vždy se mi všechno povede, ale dnem blbcem to opravdu není. A myslím ,že pro svůj názor ani já blbá nejsem . Mějte se krásně pane Vrba i se svými dny blbci.
Martin Vrba
Ti, kteří tvrdí, že dny blbci neexistují a že je jen na každém z nás, jaký si ten den uděláme, tak jsou stejně šťastnými lidmi, jak nazval jeden profesor studentku při zkoušce z anatomie, která tvrdila, že by při amputaci penisu nejdříve tu tvrdou kost odřízla pilkou. Přejme jim to!
Věra Lišková
Den Blbec, zrovna jeden jsem včera prožila. Ráno začne docela nadějně, jste ale nějak zamyšlení nad průběhem věcí příštích (i radostné očekávání by se našlo) a z toho důvodu ne zcela soustředění na okolí. Pak to přijde, něco se zvrtne, a vaše nálada se ocitne na bodu mrazu. Večer jdete do postele s jistotou, že kdybyste dnes ráno v ní zůstali, bylo to rozumnější.
Martin Vrba
Oprava k spodnímu příspěvku: Pane Šimek ne, ale pane Polák (redakce).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%