Kolik lidí žije v České republice? Zítra začne povinné sčítání lidu. Jeden člen rodiny může sečíst i své nejbližší
Ilustrační foto: Pixabay

Kolik lidí žije v České republice? Zítra začne povinné sčítání lidu. Jeden člen rodiny může sečíst i své nejbližší

26. 3. 2021

Sčítání lidu proběhne buďto elektronicky nebo písemnou formou. Vvyplnění formuláře je povinné, za nevyplnění nebo záměrně chybné vyplnění formuláře hrozí pokuta až 10 tisíc korun.

Česká republika lidé
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslav Kolín
P. S. Dovedete si představit, jak by asi dopadly elektronické volby?
Jaroslav Kolín
Jak už jsem psal, počkám, až vychytají mouchy. Čas je do 17. dubna.
Jarmila Komberec Jakubcová
Bohužel sčítací formulář nefunguje - pak nechápu výhrůžky 10tis.Kč pokutou. Tu by si měli dát zaměstnanci Statistického úřadu za nefunkční server.
Irena Mertová
Zkusila jsem - zatím to nefunguje...
Margita Melegova
Rady pana Rasky dobre, ale scitani jako takove mi vadi, stat ma o nas beztak velky prehled, navic zbytecne vyhozene penize v dobe corony
Jaroslav Kolín
Paní Ová, právě že všechno vytáhnout nemohou. Na to, co mohou, se nás neptají. A ne všechny databáze a evidence patří státu.
Marie 00000
Jen nechápu, když je tolik databází a různých evidencí, proč ještě sčítání lidu, když si to můžou vytáhnout třeba z evidence obyvatel.
Milan Pepo
Jsem rozpolcená osobnost. Sčítám pouze své první já, nebo i to druhé? ;-)
Jana Kollinová
Děkuji za upozornění na blížící se sčítání lidu. Návod na i60 je srozumitelný .
Jaroslav Kolín
Užitečný článek. Hodlám se sečíst zítra nebo v neděli, ale počkám, jak to zvládnou servery ČSÚ. Může být, že zpočátku na ně bude nápor. Jak tak sleduji diskuse ke sčítání lidu, zjišťuji, že existuje spousta rebelů, kteří je hodlají bojkotovat. Dílem z blbosti (chci svou svobodu a co je komu do toho, jak žiji, za chvíli nás budou čipovat), dílem z neinformovanosti ("co je komu do toho, kolik mám ledniček" - i když na to se nikdo neptá), dílem aby "ztrestali" současnou vládu. Přitom tahle vláda tu věčně nebude a informace ze sčítání lidu jsou potřebné pro všechny vlády. Takže asi tak, sečtěme se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%