Ilustrační foto: pixabay.com
Den D - Očkování proti Covidu
26. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
27.3.2021 07:54
Dcera mne přihlásila do očkovacího centra a tak 16. března jsem se dostavila do nemocnice v Boskovicích. Po vyplnění tiskopisu, příjemném rozhovoru s mladou lékařkou a poté i sestřičkou, která provedla profesionálně vpich jsem asi 20 minut odpočívala a pak odjela domů. Také jsem obdržela tiskopis, na kterém byly vyjmenovány nežádoucí účinky, které by mohly následovat. Vím, že je doporučen "klidovější režim" - dva dny jsem ho celkem dodržovala - měla jen celkem nepatrný problém. Včera jsem dost fyzicky pracovala na zahradě, odpoledne pekla dva plechy koláčů, uklízela a byla večer nesmírně unavená - takže si myslím, že ten klidovější režim by mohl být i 14 dní. Na druhou dávku očkování mám jít 13. dubna.
Věra Lišková
27.3.2021 00:52
Jsem za očkování ráda, kdo by se o mne staral v nemoci, nechtěla bych příbuzné nakazit. V Izraeli pan premiér v očkovacím centru byl, nepustili tam jen celou delegaci, která nebyla očkovaná.
Marie Měchurová
26.3.2021 19:56
Mrzí mě, že jsem nás zaregistrovala do centrální evidence, už čekáme skoro měsíc.
Libuše Křapová
26.3.2021 19:36
Honzo, rozumím ti. My měli debatu o této vakcíně s Mudr., i o těch zákazech. Některé státy ale už ty zákazy rušily ještě před naším očkováním. A co se nás dvou týká - jak jsem psala, koho chtějí oběsit, ten se neutopí :-)
Jan Zelenka
26.3.2021 19:18
Obvodní očkují převážně Astrou, kterou už řada evropských zemí zakázala. Já se zatím nakažení vyhýbám, jak to jde a Astrou bych se nenechal očkovat v žádném případě. je nebezpečná pro lidi, kteří nejsou zcela zdrávi. Doufám, Líbo, že budete v pořádku.
Jitka Caklová
26.3.2021 18:48
Libuško, promiň, že jsem si dovolila napsat svůj názor, ještě jednou se omlouvám.
Libuše Křapová
26.3.2021 18:43
Jitko, já tento článek psala pro ty, co se očkovat chtějí a jen váhají. A naprosto upřímně - viz pokračování na Matyldě. Nikoho o smyslu očkování nemíním přesvědčovat, to si musí rozhodnout každý sám. Takže ty nejsi má cílová skupina.
Jitka Caklová
26.3.2021 18:34
Libuško, ne každý se "očkování bojí", ale jsou i lidé kteří si nechtějí dát do těla vstříknout "aditivum", o kterém nic neví. Když se začala propagovat vakcinace, tak v TV v přímém přenosu jsme viděli, jak se nechal naočkovat pan premiér. Do dnes mi nejde do hlavy, jak je možné, když byl nedávno v Izraeli na jednání, nebyl na toto jednání vpuštěn, z důvodu, že není očkovaný. Oba šoty byly ve veřejnoprávní TV. Z daleka s manželem nejsme sami, kdo očkování neuznává, jen se o tom bojí mluvit, aby nebyl osočován těmi uvědomělými, kteří očkování propagují.
Věra Ježková
26.3.2021 15:35
Libuško, prima. Já jsem původně nechtěla, ale už jsem změnila názor. Po konzultaci s přítelem nepůjdu k obvoďákovi, ale na Bulovku. Tam mají Pfizer.
Libuše Křapová
26.3.2021 14:37
Ali V., tak to já si na svou obv. lékařku opravdu stěžovat nemůžu. Malé komplikace jsem ale měla, zatím o tom mám jen článek na Matyldě, ale až bude opravdu po všem, o zkušenosti se tu s vámi zase podělím :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA