Eva Mužíková si užívá stárnutí. FOTO: poskytnuto z archivu Evy Mužíkové
Šestasedmdesátiletá Eva Mužíková: Člověk by si měl užívat stáří, ale také myslet na dobu, kdy už to možné nebude
23. 3. 2021Před několika lety se přestěhovala z vesnice do bytu na kraji Liberce. A teď si podala přihlášku do domova s pečovatelskou službou. Bývalá zootechnička a vychovatelka problémové mládeže Eva Mužíková stále hýří aktivitami, přesto myslí na "zadní kolečka."
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.3.2021 17:29
Milá Evo, řadím tě mezi JEDNIČKY. I když mám teď tak málo času, musela jsem si o tobě přečíst. Pro mne jsi skromný, obětavý, moudrý a krásný člověk s duší dobráka. Mám tě ráda.
Martina Růžičková
26.3.2021 07:35
Děkuji panu Raškovi za skvělý článek. Paní Evo, obdivuji vaše moudrá rozhodnutí a přeji vám hodně zdraví.
Eva Mužíková
25.3.2021 07:43
Ještě jsem chtěla poděkovat Hance R. za odkaz na video ze soutěže. Moc hezky ho namluvila, konec mne vždy až dojme. Vando, no to jsem už zapomněla, jasně, Bertice byl Tvůj nápad, který se ujal.:)))
Zdenka Jírová
24.3.2021 23:42
Milá Evo, článek jsem přečetla jedním dechem. My se osobně neznáme, ale známe se z našich článků, zejména kde se objevují naši mazlíčci - tvůj Bertík se mi moc líbil a já zase psala o svých kočičích mazlíčkách. Jedna z nich se mi právě teď dívá, jak ti píši , protože má pelíšek na mém psacím stole a kontroluje mne. Zjistila jsem, že jsme stejně staré, to jsem nevěděla, takže víme o životě své. Přeji ti do dalších let hodně zdraví a spokojenosti. Já se teď těším na první pravnouče - má to být kluk a asi za 6 týdnů by se měl podívat na svět. Měj se hezky. Zdena
Eva Mužíková
24.3.2021 17:50
Nejsem autorkou tohoto článku, to vše " způsobil" náš Honza Raška. Slovo dalo slovo a článek je na světě. Sama za sebe vám všem znovu opravdu srdečně děkuji za tak nádherné reakce. Vážím si jich moc a jsem šťastná, že jsem jednou z vás. Jsem přesvědčená, že je mezi námi hodně lidí které Honza takto osloví. Bertice
Marcela Pivcová
24.3.2021 14:01
Evo, přeji Vám ještě dlouhá léta s milými lidmi i zvířátky - a ať prožíváte se všemi jen samé krásné dny.
Olga Štolbová
24.3.2021 10:14
Ahoj Evi, jsi úžasná baba a jsem ráda, že si občas zavoláme a že o sobě víme. Díky Honzovi - vybral správně. ♥
Helena Votíková
24.3.2021 09:31
Jsem moc ráda, že mohu říct, co říct, zavolat - Jooo tuhle úžasnou paní znám.
Evi, drž se a děkuji za radu, funguje to.
Jitka Mošovská
24.3.2021 08:34
Evi, přeji Ti radost ze života, udržuj zdraví a kondici, jak jen to půjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA