Foto: autorka - Krásné jaro, milé íčko.
Fotoreportáž: Zima už je mezi vrátky, jaro klepe na dveře
22. 3. 2021První jarní den roku 2021 připadl na sobotu. Probudila jsem se kolem šesté hodiny a za oknem vládla paní Zima v plné síle. Vítr, mráz, vločky a všude bílo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
22.3.2021 14:15
Eleno, jedna fotka krásnější než druhá. Stejně jako tvá nádherná volavka už toužíme po termálu. Vrtalo nám hlavou, ze které dálky jsi fotila tu Biskupku. Někde z cesty na Krnov, nebo Marii Pomocnou?
Jan Zelenka
22.3.2021 13:32
Krásné přírodní záběry. Je otázkou - kdo je větší přírodní nadšenec? - Alena, nebo p. Valeriánová. Je to konečně jedno. Obě dámy mají můj obdiv a taky trochu závisti. Ať vám vydrží dlouho zdraví.
Jana Kollinová
22.3.2021 11:05
Jako vždy, krásná nabídka zajímavých momentů "ulovených" Eleniným objektivem. Těžko vybrat nejlepší záběr. Mojí TOP fotografií je "Měly jsme se vrátit později.." :-)
Naděžda Špásová
22.3.2021 10:41
Hezky jsi to napsala a vyfotila. U nás to bylo podobné, nevystrčila jsem nos ze dveří. :-)
Elena Valeriánová
22.3.2021 10:21
Četla jsem někde, že zima má tři fáze. První fáze je ta kolem vánoc - idylická a je málo kdy. Druhá fáze přichází s únorem, je mrazivá, trvanlivá a plná sněhu a někdy i plískanic. Třetí fáze, ta nejtěžší přichází v březnu někdy až v dubnu. Ta je nejtěžší. Lidé už mají zimy dost, vyhlížejí sluneční paprsky. A zvířata? Ta scházejí z lesů a hor blíž k lidským obydlím, protože jsou vysílená, hladová a příroda jim už potravu téměř žádnou neposkytuje. Všichni už se těšíme na teplé jarní dny a zelenou trávu plnou kytek a hmyzu. Tak ještě chvilku posečkejme ♥
Anna Potůčková
22.3.2021 10:13
Hezké obrázky, ale už moc se těším na ty jarní snímky. Zima snad už má na kahánku.....
Alena Tollarová
22.3.2021 09:51
Co si pořád stěžujete? To je všeříkající a ještě by se slušelo dodat - když jste doma v teple :) Mně připadá, že zima se nějak posunuje směrem do jarních měsíců a zatímco v prosinci se pomalu dá chodit v podzimním, teď je péřová bunda a čepice vítaná. Ptáčci jsou zvyklí, o ty strach nemám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA