VIDEOSERIÁL: Komunikujeme přes Whats App. Jak aplikaci nastavit a jak ji používat?
Ilustrační foto: Pixabay

VIDEOSERIÁL: Komunikujeme přes Whats App. Jak aplikaci nastavit a jak ji používat?

30. 3. 2021

Být v kontaktu s rodinou a přáteli. To je nyní, vedle zdraví, nejčastější přání většiny lidí. A protože často nemůžeme být v kontaktu osobním, spojení mezi lidmi pomáhají zprostředkovat chytrá technická řešení. Jednou z nich je i mobilní aplikace Whats App.

Videoseriál: Chytrý mobil
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Patrik Poula
Já mám v mobilu také Whats App, ale moc s ním neumím. Syn mi to už několikrát vysvětloval, ale jak ho nepoužívám každý den, tak to vždycky zapomenu :-D . V mobilu mám neomezený tarif od Vodafone, takže volám a píšu SMS normálně z mobilu. Syn mi pomohl vybrat dobrý tarif pomocí srovnání na https://entuzio.cz/vodafone-tarify/ , takže platím necelých 600 Kč za měsíc, což je dobré.
Jaroslav Kolín
Dovolím si ocitovat kousek včerejšího článku na www.lupa.cz: Chyba ve WhatsApp umožňuje útočníkovi zablokovat cizí účet. Je to sice poněkud pomalé a komplikované, ale zneužitelné. Detaily v Sudden New Warning Will Surprise Millions Of WhatsApp Users, kde navíc zjistíte, že WhatsApp se k objevené chybě staví klasicky odmítavě a ignorantsky. A hodí se upozornit, že WhatsApp neumožňuje nastavit, aby vaše číslo nebylo vyhledatelné – kdokoliv tak může postupně zkoušet telefonní čísla, aby zjistil, jestli (a jaká) existují jako aktivní účet.
Jan Zelenka
Chytrý telefon k životu nepotřebuji. Pro ty, co ho používají, je tato informace ale zajímavá.
Jitka Hrůšová
Díky moc! S telefonem mi nemá kdo poradit, proto jsem za každou informaci vděčná.
Dana Hošková
Pro toho, kdo to nezná, užitečná informace. Možná bylo vhodné doporučit i další aplikace, jako je Viber, Signal, Threema či Messenger spojený s Facebookem. Kdo má přátel více, ví, že nejsou všichni na WhatsApp.
Antonín Nebuželský
Tak tohle známe, ale díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%