FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě
Ilustrace: Tomáš Polák pro portál i60

FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě

21. 3. 2021

„Já tam dávám pálivej kečup,“ řekl ten pán, kterého - pokud se nepletu - jsem nedávno viděl v televizních novinách vyjadřovat se k novému územnímu plánu městské části Praha 10.

Fejetony Tomáše Poláka životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Já mám ráda ten, kterému jsme v mládí v hantýrce říkali "brgul", čili bramborový guláš.
Rostislav Mraček
Uvařím ledaco. A rád. Ale proč se mi nikdy nechce do guláše?
Daniela Řeřichová
Technická poznámka: autorem asi není redakce...
Zdenka Soukupová
S chutí (na guláš) jsem se zasmála. A u nás guláš jen s chlebem! A ještě trochu posypaný syrovou krájenou cibulí. Snad mi to pan Územní Plán promine.....
Ján Zábranský
Úžasný článek....o guláši naších "pravd, přesvědčení, dokazování, sebe centrismu..." v našich myslích, aktuálně zrovna i tady na i60. Děkuji redakci!
Antonín Nebuželský
Třeba jste chtěl říct "lidé jsou různé"
Anna Potůčková
U nás vařím i guláš já. Manžel má rád, když do něj přidám také lečo. A pak se vaří i segedinský guláš, který máme s mužem rádi oba dva.
Libuše Křapová
U nás vaří guláš chlap :-) Já mu do to nekecám, ještě by ho to mohlo přestat bavit a musela ho vařit já. A navíc je ten jeho guláš výborný :-)
Vladislava Dejmková
Můj muž se nikdy nezajímal o to, co dávám do guláše. Je rád, když mu ho někdy uvařím. Po svém, a určitě mu chutná. Kdo umí nejlepší guláš, to je pro muže docela dobré téma. Ale radši uvařit a diskutovat až po ochutnávce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%