Ilustrace: Tomáš Polák pro portál i60
FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě
21. 3. 2021„Já tam dávám pálivej kečup,“ řekl ten pán, kterého - pokud se nepletu - jsem nedávno viděl v televizních novinách vyjadřovat se k novému územnímu plánu městské části Praha 10.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.3.2021 14:32
Já mám ráda ten, kterému jsme v mládí v hantýrce říkali "brgul", čili bramborový guláš.
Zdenka Soukupová
21.3.2021 13:32
S chutí (na guláš) jsem se zasmála. A u nás guláš jen s chlebem! A ještě trochu posypaný syrovou krájenou cibulí. Snad mi to pan Územní Plán promine.....
Ján Zábranský
21.3.2021 13:28
Úžasný článek....o guláši naších "pravd, přesvědčení, dokazování, sebe centrismu..." v našich myslích, aktuálně zrovna i tady na i60. Děkuji redakci!
Anna Potůčková
21.3.2021 12:12
U nás vařím i guláš já. Manžel má rád, když do něj přidám také lečo. A pak se vaří i segedinský guláš, který máme s mužem rádi oba dva.
Libuše Křapová
21.3.2021 11:03
U nás vaří guláš chlap :-) Já mu do to nekecám, ještě by ho to mohlo přestat bavit a musela ho vařit já. A navíc je ten jeho guláš výborný :-)
Vladislava Dejmková
21.3.2021 10:12
Můj muž se nikdy nezajímal o to, co dávám do guláše. Je rád, když mu ho někdy uvařím. Po svém, a určitě mu chutná. Kdo umí nejlepší guláš, to je pro muže docela dobré téma. Ale radši uvařit a diskutovat až po ochutnávce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA