Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
My si to naše filmové zrcadlo nastavíme
15. 3. 2021V příštím životě budu filmovým producentem. Jednak proto, aby za mnou dolejzaly dlouhonohé blondýny se silikonama, ale hlavně proto, abych napravil systémovou chybu v oblasti kinematografie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
19.3.2021 00:47
Asi by to bylo zajímavější než dnes už opotřebované náměty drsných mladých mužů a nádherných blondýn. Také v romantických filmech by to překvapující víc, než že se krásná štíhlá kráska zamiluje do majitele panství a on si ji vezme. Co kdyby se zamiloval majitel zoologické zahrady do aktivní členky neziskové organizace pro boj proti klecovému držení slepic? To by byl nervák!
Jitka Caklová
18.3.2021 07:53
Pěkné! Do ničeho se nehlásím, protože vím, že i bez mého přičinění si z prostřeného vyberu. A když ne, nic se neděje, nejsem závislák :-)
Jan Zelenka
18.3.2021 00:41
Jasně, hlásím se taky jako poradce. Nepodceňujme důchodce, zúčtujeme alespoň naše celoživotní drsné zkušenosti. Všechno máme přece ještě před sebou.
Eva Mužíková
16.3.2021 22:19
Já se nabízím jako odborný poradce přes ty králíky a slepice, budete li točit něco ze života dědků a bab na vsi.
Marie Faldynová
15.3.2021 22:41
Jak jste v hudbě mohli zapomenout na Greenhorny, Ryvoloviny a Nedvědy? Na Portě by se mohla odehrávat detektivka "Kontraband v lahvi od rumu"
Naděžda Špásová
15.3.2021 14:54
Vtipné, můžu nabídnout služby kostymérky, bylo to moje první zaměstnání po škole. Jo a místo Simonové s Chladilem bych volila Janis Joplin, Beatles, Adele, OneRepublic, Imagine Dragons apod. To poslouchám já, jsem holt moderní seniorka.
Antonín Nebuželský
15.3.2021 08:40
Výborný. Jestli můžu prosit, vpašujte tam Jesiku Fletcherovou, ta mi připomíná manželku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA