Vzpomínka na Skotsko (3. část - Orkneje)
17. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
24.3.2021 12:53
Paráda. Krásná příroda a propojení se zajímavými památkami, pěkné fotky - velmi mě tento příspěvek potěšil.
Daniela Řeřichová
18.3.2021 16:36
Martino, moc děkuji za fascinující reportáž a nádherné fotky. Souhlasím s Vlaďkou, že jsi zvolila příjemnou kompozici textu a obrázků. Těším se na pokračování.
Jana Hošková
18.3.2021 15:22
Úžasné ! To by bylo něco pro mne...děkuji za přiblížení těchto míst ! :-))
Jan Zelenka
17.3.2021 20:33
Moc zajímavé vyprávění. Bohužel o těchto prehistorických civilizaci není mnoho známo.
Helena Přibilová
17.3.2021 20:26
Paní Martino, jsem fascinována místy, které jste tak krásně zdokumentovala. Děkuji, že jste se s námi podělila o své zážitky.
Martina Růžičková
17.3.2021 19:41
Moc vám děkuji za ohlasy. Skotsko je pozoruhodná země a jsem moc ráda, že jsem měla možnost ji navštívit.
Zuzana Pivcová
17.3.2021 16:52
Krajina se mi líbí skoro víc než Středomoří. A sraz motorkářů, to tedy úplně zírám!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA