Bára Štěpánová: Nechci skončit v domácím vězení, ke svému životu potřebuji kontakt s lidmi
Bára Štěpánová v představení Trhni si, otče. FOTO: Jan Malíř

Bára Štěpánová: Nechci skončit v domácím vězení, ke svému životu potřebuji kontakt s lidmi

13. 3. 2021

Filmovou a divadelní herečku Báru Štěpánovou znají diváci většinou jako představitelku komediálních rolí, živelnou, věčně dobře naladěnou a přímočarou. Je ale taková i ve skutečnosti? "Jsem introvert, pesimistka a hroutím se," říká v rozhovoru pro portál i60 Bára Štěpánová.

divadlo herci rozhovor
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Tak tuhle osobu s výstředními názory moc nemusím. Mezi tzv. umělci jsou zaplaťbůh i normální lidé.
Jitka Caklová
.... stejně jako každého z nás :-)
Jana Dole
Co chce Štěpánovka je pouze její problém...
Pavel Kozelský
Bohužel ono v česku platí čím lepší manažer, tím větší psychopat. Funguje to chvíli, ale pak se to zlomí. Definitivně. No však to vidíme dnes a denně na výkonech našich volených i jmenovaných zeměvládců. Tfujtajfl.
Věra Ježková
Introvertní Bára Š? To je překvapení. Bez kontaktu s nejbližšími člověk někdy prostě fungovat musí. Např. já loni touto dobou, stejně tak letos.
Svatava Páleníková
Mám paní Báru Štěpánovou moc ráda za její občanské postoje, líbí se mi, jakou energii vkládá do každé své postavy a také, jak úžasně zpívá.
Danka Rotyková
Článek se mi líbí, souhlasím s tím, že člověk kromě fyzického zdraví potřebuje i zdraví duše. Ta je nyní v ohrožení. Každý má ale i dnes jiné podmínky. Plně chápu všechny, kteří se už rok cítí smutně, protože k nim také patřím. Maily a mobily všechno nezmůžou.
Jitka Caklová
Rozhovor se mi moc líbí, Bára to řekla naprosto výstižně, ale na rozdíl od Báry, přestože jsem introvert, nejsem pesimistka. Neplýtvám energií tím, že budu věnovat pozornost něčemu, s čím nejsem v souladu. "Tanečky", které nám "mocní" předvádějí beru jako zkoušky, co všechno si ještě lidé nechají líbit. Vánoce jsme prožili také krásně, s návštěvami rozvětvené rodiny. Bez testů, roušek, dezinfekce a dalších zákazů a nařízení, jsme je prožili šťastně.
Daniela Řeřichová
Zajímavý článek. Souhlasím s Bárou, že zdraví fyzické a mentální má být v souladu. Kalokagathia patří i k mému životnímu krédu. Bez kontaktu s nejbližšími bych nemohla fungovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%