Bára Štěpánová v představení Trhni si, otče. FOTO: Jan Malíř
Bára Štěpánová: Nechci skončit v domácím vězení, ke svému životu potřebuji kontakt s lidmi
13. 3. 2021Filmovou a divadelní herečku Báru Štěpánovou znají diváci většinou jako představitelku komediálních rolí, živelnou, věčně dobře naladěnou a přímočarou. Je ale taková i ve skutečnosti? "Jsem introvert, pesimistka a hroutím se," říká v rozhovoru pro portál i60 Bára Štěpánová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
18.3.2021 00:48
Tak tuhle osobu s výstředními názory moc nemusím. Mezi tzv. umělci jsou zaplaťbůh i normální lidé.
Pavel Kozelský
15.3.2021 14:51
Bohužel ono v česku platí čím lepší manažer, tím větší psychopat. Funguje to chvíli, ale pak se to zlomí. Definitivně. No však to vidíme dnes a denně na výkonech našich volených i jmenovaných zeměvládců. Tfujtajfl.
Věra Ježková
15.3.2021 11:01
Introvertní Bára Š? To je překvapení. Bez kontaktu s nejbližšími člověk někdy prostě fungovat musí. Např. já loni touto dobou, stejně tak letos.
Svatava Páleníková
14.3.2021 16:08
Mám paní Báru Štěpánovou moc ráda za její občanské postoje, líbí se mi, jakou energii vkládá do každé své postavy a také, jak úžasně zpívá.
Danka Rotyková
13.3.2021 13:46
Článek se mi líbí, souhlasím s tím, že člověk kromě fyzického zdraví potřebuje i zdraví duše. Ta je nyní v ohrožení. Každý má ale i dnes jiné podmínky. Plně chápu všechny, kteří se už rok cítí smutně, protože k nim také patřím. Maily a mobily všechno nezmůžou.
Jitka Caklová
13.3.2021 09:22
Rozhovor se mi moc líbí, Bára to řekla naprosto výstižně, ale na rozdíl od Báry, přestože jsem introvert, nejsem pesimistka. Neplýtvám energií tím, že budu věnovat pozornost něčemu, s čím nejsem v souladu. "Tanečky", které nám "mocní" předvádějí beru jako zkoušky, co všechno si ještě lidé nechají líbit. Vánoce jsme prožili také krásně, s návštěvami rozvětvené rodiny. Bez testů, roušek, dezinfekce a dalších zákazů a nařízení, jsme je prožili šťastně.
Daniela Řeřichová
13.3.2021 08:20
Zajímavý článek. Souhlasím s Bárou, že zdraví fyzické a mentální má být v souladu. Kalokagathia patří i k mému životnímu krédu. Bez kontaktu s nejbližšími bych nemohla fungovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA