FOTO: Pexels
Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
10. 3. 2021Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Nováková
4.4.2021 13:15
Jsem trubka, že jsem se před Vánoci, když to ještě šlo, nechala ostříhat, už jsem měla vlasy přerostlé. Kdybych to byla vydržela, venku jsem stejně nosila čepici, měla jsem dneska vlasy už do skřipce nebo do culíku a ne to, co mám na hlavě teď :-). No, co nadělám, musím to vydržet a tentokrát se fakt ostříhat nenechám, jen upravit. Doma nosím vnučky sponky, s tím ven fakt nemůžu a její gumičku- mám účes zvaný "štětka na holení" a venku chodím jak rozára :-) Vlasy si barvím sama, nebo vypomůže manžel, už strašně dlouho henou a jde to.
Alena Gebauerová
3.4.2021 18:01
S autorkou nemohu souhlasit, celý život nosím velmi krátké vlasy a ty potřebují pravidelný sestřih který sama nezvládnu. Už 2x jsem se pokoušela nechat si delší, ale vypadala jsem hrozně a navíc si je neumím upravit.
Eva Braunová
18.3.2021 21:42
Zrovna dnes jsem si do drogerie šla koupit barvu,ale rozmyslela jsem si to.Používám i barvičku ve spreji, když si umyju vlasy a mám je ještě trochu vlhké tak to stříknu a rozčeču,no a je to dobré,jen dobré a musí se to vydržet.Vlasy mám taky přerostlé a nemohu říct,že by mě to vadilo.
Eva Kopecká
18.3.2021 16:30
Neumím napsat soukromou zprávu paní Pivcové. Ohledně vhodných bot kvůli výrůstkům se mi osvědčily boty Jana, které jsou šířky H a pohodlně se v nich chodí. Dále mají dva e shopy gumičkovou obuv - je měkoučká i na došlap. A některé Riekery mají speciální vyměkčenou stélku, jsou označeny Remonte.
Hana Čadová
13.3.2021 19:09
Ivano K., každý asi strojek na vlasy nemá a možná ani seřezávátko. Proto je to takový problém u některých žen.
Zuzana Pivcová
13.3.2021 15:38
Myslím, že většina žen se krášlí (nejen barví) pro svůj dobrý pocit, a pokud ho má, pak z ní vyzařuje navenek a zaujme i své okolí.
Hana Čadová
13.3.2021 15:18
Chudák muž který má odrosty. Barvit se neumí, manželka také nezvládá (nebo je sám). To je neštěstí.
Ján Zábranský
13.3.2021 12:20
Paní Caklová, vůbec nejsem proti barvení vlas, obličeje°, kdy výsledek podpoří tu vnitřní krásu ženy. V tom případe je to nádherný celek. Omlouvám se, vyjádřil jsem se dost extrémně, měl jsem použít slovo nevkusně. Přeji dobrý den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA