Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
FOTO: Pexels

Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu

10. 3. 2021

Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.

móda účesy vlasy
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Nováková
Jsem trubka, že jsem se před Vánoci, když to ještě šlo, nechala ostříhat, už jsem měla vlasy přerostlé. Kdybych to byla vydržela, venku jsem stejně nosila čepici, měla jsem dneska vlasy už do skřipce nebo do culíku a ne to, co mám na hlavě teď :-). No, co nadělám, musím to vydržet a tentokrát se fakt ostříhat nenechám, jen upravit. Doma nosím vnučky sponky, s tím ven fakt nemůžu a její gumičku- mám účes zvaný "štětka na holení" a venku chodím jak rozára :-) Vlasy si barvím sama, nebo vypomůže manžel, už strašně dlouho henou a jde to.
Alena Gebauerová
S autorkou nemohu souhlasit, celý život nosím velmi krátké vlasy a ty potřebují pravidelný sestřih který sama nezvládnu. Už 2x jsem se pokoušela nechat si delší, ale vypadala jsem hrozně a navíc si je neumím upravit.
Eva Braunová
Zrovna dnes jsem si do drogerie šla koupit barvu,ale rozmyslela jsem si to.Používám i barvičku ve spreji, když si umyju vlasy a mám je ještě trochu vlhké tak to stříknu a rozčeču,no a je to dobré,jen dobré a musí se to vydržet.Vlasy mám taky přerostlé a nemohu říct,že by mě to vadilo.
Eva Kopecká
Neumím napsat soukromou zprávu paní Pivcové. Ohledně vhodných bot kvůli výrůstkům se mi osvědčily boty Jana, které jsou šířky H a pohodlně se v nich chodí. Dále mají dva e shopy gumičkovou obuv - je měkoučká i na došlap. A některé Riekery mají speciální vyměkčenou stélku, jsou označeny Remonte.
Hana Čadová
Ivano K., každý asi strojek na vlasy nemá a možná ani seřezávátko. Proto je to takový problém u některých žen.
Jitka Caklová
Zuzko, máš naprostou pravdu a já vím, že si rozumíme ♥
Zuzana Pivcová
Myslím, že většina žen se krášlí (nejen barví) pro svůj dobrý pocit, a pokud ho má, pak z ní vyzařuje navenek a zaujme i své okolí.
Hana Čadová
Chudák muž který má odrosty. Barvit se neumí, manželka také nezvládá (nebo je sám). To je neštěstí.
Jitka Caklová
Děkuji, Vaše odpověď mě víc než jen potěšila :-)
Ján Zábranský
Paní Caklová, vůbec nejsem proti barvení vlas, obličeje°, kdy výsledek podpoří tu vnitřní krásu ženy. V tom případe je to nádherný celek. Omlouvám se, vyjádřil jsem se dost extrémně, měl jsem použít slovo nevkusně. Přeji dobrý den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%