Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
FOTO: Pexels

Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu

10. 3. 2021

Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.

móda účesy vlasy
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Vlasy si teď barvím sama, už jsem tu šedou pěšinu nevydržela. Ale barva je téměř jako moje původní. Vlasy už mám slušně polodlouhé. Při posledním nákupu v drogerii jsem se "rozšoupla" a koupila jsem si sponky do vlasů. Ty mi pomáhají s vlasy jinak padajícími do čela. Už jsem si na ty delší vlasy zvykla, ale jakmile do půjde, zase je svěřím do péče kadeřnice.
Jitka Caklová
Dobré rady pro ty, co si nevědí rady. Vlasy mi začaly šedivět ve dvaadvaceti letech. V pětatřiceti jsem začala uvažovat o barvení. Zpět do tmavých, až skoro černých, se mi nechtělo, protože mi vlasy rychle rostou a představa šedivých odrostů, nebo-li bílé pěšinky v tomto věku, mě děsila. V té době frčelo polární stříbro a kadeřnice mě přesvědčovala, ať si je nebarvím, prý, co by za to jiné ženy daly, mít od přírody takové vlasy. 37 let si barvím vlasy doma a třicet let stříhané nakrátko. Poslední dva roky mě kadeřnice marně sváděla do polodlouhých vlasů a ejhle koronavirus přišel jak na zavolanou. Mám polodlouhé, od přírody vlnité, husté zdravé vlasy, tak co si přát víc. Ofinu ustřihnout zvládnu a ostatní je stále, jak má být.
Hana Řezáčová
Já mám vlasy normálně tzv. na kluka, takže to je třeba pravidelně stříhat, jinak je to děs běs ... No, nezbývá než se tvářit, jak radí článek, že jsem "čaramůra" záměrně :-)
Elis Rentierka
Za me souhlas - dosla jsem ke stejnemu nazoru. Nechavam si dorust a zatim si vlasy svazuji do skripce a musim rict, ze to nevypada az tak strasne -:). Barvu vubec neresim, s tim skripcem to je dokonce i zajimave ... -:).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%