FOTO: Pexels
Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
10. 3. 2021Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
11.3.2021 19:23
Paní Pavlo Váš příspěvek se mi líbí a je pravdivý. Možná, že jsem fiflena, ale i když jdu vynést odpadkový koš, jsem vždy upravená, učesaná a slušně oblečená.
Naděžda Špásová
11.3.2021 17:24
Pavlo Ž., až mi budou říkat, že jsem fiflena, budu šťastná jako blecha, už se na to těším. :-)
Jitka Caklová
11.3.2021 16:51
Paní Žídková, tak nějak to bude a tou poslední větou jste to vystihla naprosto přesně. V dnešní společnosti se nesluší dávat najevo, že něco umíte.
Pavla Žídková
11.3.2021 16:18
Vidím to tak, že tragické na situaci není to přečkat. Tragické je, že si zvykáme na home office - pracovat neupravené, v "nedbalkách", ti nahoře nám vysvětlují, že být neostříhané a prošedivělé zachrání tuto republiku. Přitom to je nesmysl, u našich kadeřnic jsme obvykle samy nebo jsme tam 2 a sedíme každá v jiném koutě, to tam se nakazíme stěží. Až to rozvolní, buď nás nebude mít kdo stříhat, protože holičky vrátí živnosťák, nebo se nám už ani nebude chtít a budeme chodit neupravené dál. A o těch, co o sebe dbají, ještě budeme tvrdit, že jsou to fifleny.
Elena Valeriánová
11.3.2021 15:41
Já mám velkou výhodu, že si vlasy nemusím barvit, mám tmavé vlasy bez šedin, zatím. Mám, ale také nevýhodu, že je mám rovné a tvrdé, nepoddajné. Dokud jsem je nosila dlouhé, tak jsem kadeřnici nepotřebovala. Teď jsem ostříhaná na krátko a na otevření holičství se už docela těším. Každý nemá takové štěstí, že se umí sám nabarvit, ostříhat, létat ... :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
11.3.2021 15:41
Nadi Š. 12:43 - také mi moc vadí zavřená kadeřnictví, ale také pedikura, manikura, kosmetika a thajské masáže. Vše jsem každý měsíc navštěvovala. Ráda o sebe pečuji, mám to tak od mládí a je to styl života. každý to máme jinak. Já ho nikomu nevnucuji a když někdo si umí vše udělat sám je to jeho rozhodnutí. Nejvíc mi ale chybí kadeřnice. Barvit vlasy sama trochu umím, ale třeba melíry už nezvládnu. Snad se brzy dočkám.
Eva Mužíková
11.3.2021 15:35
Ilono, znám Tvé krásné vlasy ze setkání. Nedivím se, že si takové husté kadeře těžko dokážeš nabarvit sama. Já se nebarvím ale nedokáži se sama ostříhat, tak mi kadeřnice také opravdu schází. Nyní dokud se nosí čepice to jde, doma si udělám culík, ale až nastane teplo, to bude problém. To nebudu ani já mít k Boženě Němcové daleko:)))
Hana Čadová
11.3.2021 15:17
Asi je zde každá druhá žena, která o sebe nepečuje. Pejzy nemám a kotletu také nemám.
Jitka Caklová
11.3.2021 15:13
Účes a délka vlasů, které má žena na titulní foto, by mi určitě nevyhovoval, necítila bych se v něm dobře, stejně jako bych se necítila dobře v tupém sestřihu. Co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému a tak je to dobře.
Jitka Caklová
11.3.2021 15:05
Ilono, to beru a chápu, protože jsem sem možná spadla z Měsíce :-) :-) Nemám problém nabarvit si vlasy sama, vzadu ve zpětném zrcadle to také není problém. Nedělám žádné experimenty a celých 37 let si barvím vlasy jednou a téže značkou i odstínem. Délka vlasů mi nedělá problém, protože jsou vlnité a konce se stáčejí do prstýnků. Dnes mám stejný účes jako před 55ti lety, jen na místo černé, blond :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA